Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.03.2010
Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Bşk. Varşalomidze'nin Kızılcık Ziyareti


Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Varşalomidze Vali Kızılcık’ı Ziyaret Etti

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Levan Varşalomidze, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Kültür ve Turizm Bakanı Roin Takidze, Ekonomi ve Maliye Bakanı Vaja Bulkvadze, Gürcistan Büyükelçisi Tariel Lebanidze ve Gürcistan Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze ile Vali Kızılcık’ı ziyaret eden Başkan Varşalomidze, Gürcistan ile Rusya arasında oynanacak olan rugby maçının ilk olarak Paris’te oynanmasının istendiğini fakat kendilerinin dost ve komşu ülke Türkiye’de Trabzon’u seçtiklerini söyledi.

İki ülke arasındaki ilişkilerin daha da iyi olacağını ümit ettiğini dile getiren Başkan Varşalomidze, “İki dost ülke arasındaki ilişkilerin daha da iyi olması için gayret gösteriyoruz” dedi.

Gürcistan ile Rusya arasında oynanacak olan rugby maçının Trabzon’da oynanacak olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Kızılcık, “Maç örneğinde de gördüğümüz gibi biz iki dost ülkeyiz. Bu anlamda sınırdan geçişler çok kolay olarak gerçekleştirilebiliyor. İki ülke arasındaki işbirliği çok güzel bir şekilde ilerliyor. Burada sayın başkonsolosumuz ile son derece uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Bu tür faaliyetlerin iki dost ülke arasındaki ilişkileri daha da geliştireceğine ve kardeşlik duygusunu daha da pekiştireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, ziyaretin anısına Başkan Varşalomidze’ye plaket verirken, Başkan Varşalomidze’de Vali Kızılcık’a ülkesiyle ilgili tanıtıcı kitap ve broşür hediye etti.  

 IMG_7551

IMG_7542

IMG_7546

IMG_7545

Toplam Okunma Sayısı : 2386

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com