Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.03.2010
Kitap bağışında toplanan kitaplar ülkemizin her köşesine ulaştırılıyor.


 
Kitap bağışı kampanyasıyla toplanan kitaplar ülkemizin her köşesine ulaştırılıyor.
 

       Trabzon Belediyesi tarafından başlatılan "Kitap Bağışı Kampanyasıyla" bir yıl içerisinde 5 bin kitap toplandı. Toplanan 5 bin kitaptan 3 bini gelen talepler doğrultusunda ülke genelindeki dernek, okul, cezaevi, dernek ve sivil toplum örgütlerine ulaştırıldı. Yetkililer, kitap ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların Trabzon Belediyesine müracaat etmeleri durumunda taleplerini karşılanacağını belirttiler.

       Trabzon Belediyesi son olarak Van Muradiye ilköğretim okuluna 5 yüz adet kitap yollayarak eğitime katkıda bulundu.

       Belediye daha önce, Şebinkarahisar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Konya Ahırlı Atatürk Lisesi, Tokat Niksar Kız Teknik Meslek Lisesi, Hakkari Yüksekova Kadıköy İlköğretim Okulu, Karabük Safran İlköğretim okulu, Düzce Arsal Anadolu Lisesi, Pendik Belediye Kütüphanesi, Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi ve Vakfıkebir Çavuşlu ilköğretim okuluna kitap bağışında bulundu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başlattıkları kitap bağışı kampanyasıyla topladıkları kitapları ihtiyaçlı okul, kurum ve kuruluşlara ulaştırdıklarını belirterek, "Kampanya kapsamında bir yıl çerisinde 5 bin kitap topladık. Gelen talepler doğrultusunda 3 bin kitabı ülke genelindeki kurum ve kuruluşlara ulaştırdık. Kitap ihtiyacı olan okul, kurum ve kuruluşlara gelen istekler doğrultusunda kitap bağışında bulunmaya devam edeceğiz. Başlattığımız kitap toplama kampanyasına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1791

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com