Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.03.2010
Bakan Özak ve Belediye başkanı Gümrükçüoğlu Yürüyüş yolunu inceledi


Bakan Özak ve Belediye başkanı Gümrükçüoğlu
Yürüyüş yolunu inceledi
 


       Trabzon Belediyesi tarafından Beşirli ile Ganita arasında yaptırılmakta olan 6.5 kilometrelik yürüyüş yolu son sürat devem ediyor. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu yaz bitirilmesi planlanan yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu.

       Yürüyüş yolu güzergahı üzerinde uzun bir yol kat eden Bakan Özak ile Başkan Gümrükçüoğlu yolun yapılmasının Trabzon için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yolun yapımına her zaman büyük destek veren Bakan Özak'a teşekkür ederek, "2 milyon lira maliyetteki bu yolun yapımı için Sayın Bakanımız bizlere kaynak konusunda her zaman destek olmuştur. Bizde Trabzon halkına bu yolu bir an önce bitirerek için söz verdik. Bu yolu inşallah yaza kadar bitirerek insanlarımızın kullanımına sunacağız. Bu yolun bitirilmesiyle birlikte Trabzon halkı sağlıklı bir yürüyüş yolunda sporlarını yapma fırsatını bulabilecekler" dedi.

       Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ise yolun bitirilmesinden sonra insanların buraya çekilmesi gerektiğini kaydederek, "Belediyemiz bu konuda farklı etkinlikler düzenleyerek halkımızı buraya çekecektir. Gerçekten denizle iç içe çok güzel bir yürüyüş yolu yapılıyor. Bu konuda belediyemizi tebrik ediyorum. Bizde elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

       Bakan Özak ile Başkan Gümrükçüoğlu yürüyüş yolu güzergahı üzerinde gördükleri vatandaşlarla sohbet ederken çocuklara da hediye verdiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1618

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com