Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.03.2010
Bakan Özak ve Başkan Gümrükçüoğlu Ayasofya'daki vatandaşlarla


Bakan Özak ve Başkan Gümrükçüoğlu'ndan
Ayasofya'daki vatandaşlara ziyaret
 


       Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti il Başkanı Adnan Günnar Ayasofya Mahallesi'ni ziyaret ederek hem Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesinin yapıldığı alanda incelemelerde bulundu hem de vatandaşlarla sohbet ettiler.

       Kahvehanede vatandaşların sorularını da cevaplandıran Bakan Özak, Ayasofya Kentsel Dönüşüm projesinin önemine değinerek, " Bölgemizin en önemli turizm alanlarından biri olan Ayasofya Müzesinin etrafını kötü görünümden kurtarmak Başkan Gümrükçüoğlu'na nasip olmuştur. Başbakanımızda uçakla giderken bu çarpık yapılaşmayı görmüş ve bu sorunun çözülmesi için talimat vermişlerdi. Kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte yapılacak peyzaj düzenlemeleriyle önemli bir turizm merkezi olan Ayasofya Müzesi etrafı güzel bir görünüme kavuşturulacaktır" diye konuştu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlanmasıyla birlikte Ayasofya Mahallesinin bir turizm merkezi ve kaynaşma yeri olacağına vurgu yaparak, " Turizm hareketinden dolayı buradaki esnafımız da abat olacak. Kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlanmasından sonra peyzaj düzenlemesi yapılacak. Peyzaj düzenleme çalışmamız devam ediyor. Ayrıca Hacı Ziya Habiboğlu araçlı alt geçidini sahile bağlayan yol üzerinde bulunan beş binayı da kamulaştırarak yolu sahile başlayacağız. Bizlere her zaman destek veren Başbakanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

       Vatandaşlarda Ayasofya Müzesi'nin çevresindeki kötü görünüm ortadan kalkmasından ötürü Başkan Özak ile Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1584

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com