Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.03.2010
Belediye yardım kampanyasında topladığı bir giyeceği Elazığ'a gönderdi.


Depremzedelere yardım eli
 


       Belediye yardım kampanyasında topladığı bir kamyon dolusu giyeceği Elazığ'a gönderdi.

       Trabzon Belediyesi Elazığ'daki depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında topladığı giyecekleri Elazığ'a gönderdi.

       Belediye, Kampanyaya büyük ilgi gösteren Trabzonlu vatandaşların bağışladığı yaklaşık 40 bin parça giyeceği, Elazığ'daki depremzedelere ulaştırmak üzere Trabzon Kızılay yetkililerine teslim etti.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Elazığ'daki depremzedelere yardım amacıyla başlattıkları giyecek kampanyasına Trabzonlu vatandaşların büyük ilgi gösterdiklerini belirterek, " Kampanya kapsamında topladığımız yaklaşık 40 bin parça giyeceği Elazığ'daki depremzedelere ulaştırılması için Kızılay'ımıza teslim ettik. Yardım kampanyasında topladığımız giysileri geçen hafta depremzedelere göndermeyi planlamıştık fakat vatandaşlarımızın kampanyaya yoğun ilgi göstermeleri nedeniyle bağış kampanyasını bu haftaya kadar devam ettirdik. Ayrıca bilindiği gibi TOKİ'nin Elazığ'daki depremzedelere yapacağı konutlardan ikisinin parasını ödemeyi taahhüt etmiştik. Kampanyaya katılarak büyük bir kadirşinaslık örneği sergileyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1363

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com