Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.03.2010
Gürcistan Başkonsolosu Mikadsadze Gümrküçüoğlu'na teşekkür etti.


Gürcistan Başkonsolosu Mikadsadze'den Başkan Gümrküçüoğlu'na teşekkür
 


       Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze Gürsitan ile Rusya takımları arasında oynan Ragbi maçı için göstermiş oldukları hassasiyet ve misafirperverlikten dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na mektup göndererek teşekkür etti.

       Başkonsolos Mikatsadze, böylesine önemli spor organizasyonlarıyla iki dost ve komşu ülkenin insanları arasındaki ilişiklerini daha da gelişmesine katkıda bulunacağı görüşlerine yer verdiği mektubunda " Gürcistan ile Rusya takımları arasında 20 Mart 2010 tarihinde oynanan Ragbi maçının huzurlu bir şekilde yapılmasında göstermiş olduğunuz destek ve hassasiyetten dolayı size ve tüm Trabzonlulara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise yaptığı açıklamada, hassasiyetlerinden dolayı Gürcistan Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze'ye teşekkür ederek, " Bir yıl önce Belediyeyi ziyaret eden Gürcistan heyeti Gürcistan ile Rusya Ragbi takımları arasında oynanacak maçın Trabzon'da yapılmasını teklif etti. Bizde bu teklifi olumlu karşılayarak elimizden gelen desteği vereceğimizi ifade ettik. Bunun üzerine karşılaşmanın Trabzon'da yapılmasına karar verildi. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yapılması planlanan maç saha zemini nedeniyle Akçaabat Fatih stadında yapıldı. Fatih stadının kapasitesinin az olmasına rağmen Gürcistanlı sporsever maça büyük ilgi gösterdi. Maç nedeniyle esnafımızın da yüzü güldü. Ragbi maçı için kentimize gelen komşu ülkenin vatandaşlarının Trabzon'dan güzel anılarla ayrıldığına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1383

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com