Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.03.2010
Başkan Gümrükçüoğlu, TRT'nin trafikle ilgili sorularını cevapladı


Başkan Gümrükçüoğlu, TRT'nin trafikle ilgili
sorularını cevapladı
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yayın hayatına yeni başlayan TRT Bölgesel Televizyonu'nun canlı yayınına katılarak Caner Ocak'ın Kent İçi Trafik düzenlemesi ile ligili sorularını cevapladı.

       Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaşı'ın da katıldığı canlı yayında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon trafiğinin çözümü için kısa, orta ve uzun vadeli planlar hazırladıklarını belirterek, " Kısa vadede Trabzon kent içi trafik probleminin çözümünü ele aldık. Bu anlamda üniversite, kamu kurum ve kuruluşları sivil toplum örgütleri ve Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odamızla birlikte ortak çalışmalar yaparak "Kent İçi Trafik Yönlendirme Planını" hazırlayarak uygulamaya koyduk. Yeni düzenleme ile birlikte kent içi trafiğinde önemli bir rahatlama oldu. Orta vadede ise kentte otopark kapasitesinin artırılması ve kavşak düzenleme çalışmaları yaparak trafiğin daha da rahatlamasını sağlayacağız. Orta vadeli planladığımız çalışmalar bir yıl içerisinde tamamlayarak trafiğin daha da rahatlamasını sağlayacağız. Kent içi trafik düzenlemesine önemli katkıları olan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odamız ile diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

       Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ise uygulamaya konulan kent içi trafik düzenleme planına oda olarak ellerinden gelen katkıyı vermeye çalıştıklarını belirterek, " Bu uygulama ile trafikte önemli rahatlamayı sağladığı gibi şoför esnafımızı da mağdur etmemiştir. Başkanımızla sürekli diyalog halinde olarak uygulamada çıkan ufak tefek aksaklıkların giderilmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Orta ve uzun vade projelerinin uygulamaya konulmasıyla birlikte Trabzon'da trafik sorununun tamamıyla çözüleceğini düşünüyorum. Göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1830

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com