Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.03.2010
Başkan Gümrükçüoğlu,Vatandaşlarımız sahilden daha çok yararlanabilecek


Başkan Gümrükçüoğlu,
"Vatandaşlarımız sahilden daha çok yararlanabilecek"
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli ile 100. Parkı arasında kalan sahil şeridinde yapacakları yeni düzenlemelerle birlikte vatandaşların sahilden daha çok yararlanabileceklerini söyledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, beraberinde başkan yardımcıları Cengiz Çolak, Osman Gökhan Bali ve birim müdürleriyle birlikte sahilde incelemelerde bulundu.

       Başkan Gümrükçüoğlu, incelemeler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sahilde yapılması planlanan düzenlemeler hakkında istek ve önerilerini aldı.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Beşirli ile Ganita arasındaki yürüyüş yolu yapımının devam ettiğini belirterek. "Bu alanı ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında sahilde bulunan park ve mevcut yapıların daha iyi hizmet vermelerini sağlamak amacıyla gerekli incelemeleri yaptık. Yapmayı planladığımız yeni çalışmalar bu yılın yaz ayına kadar tamamlayıp sahili daha yaşanılabilir, daha güzel ve keyif alınabilir alan haline getireceğiz. 2011 Avrupa olimpiyatlarına hazırlanan kentimiz sahilini yeniden elden geçirerek vatandaşlarımızın sahilden daha çok yararlanmaları gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1425

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com