Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.03.2010
Maksifed'de Baylan Dönemi Bekişoğlu Görevi Baylan'a Devretti


                     MAKSİFED’de (Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu) yeni başkan Günal Baylan oldu. Yaklaşık 100 delegenin katılımı ile gerçekleşen MAKSİFED Olağan Genel Kurul’unun Divan Başkanlığını Ali İhsan YEŞİLOVA yaptı. Eski başkan Serhas Bekişoğlu’nun aday olmadığı Genel Kurul’da üyelerin tamamının oyunu alan Günal Baylan, yeni dönemde yoğun bir çalışma temposu ile çalışacaklarını söyledi. MAKSİFED’in geniş bir coğrafyaya hizmet verdiğini belirten MAKSİFED Başkanı Baylan, buna rağmen sanayiciler ve üyeler için önemli işler başardıklarının altını çizdi.  Eski yönetime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Baylan, aynı kararlılık ve azim ile yeni dönemde de aktif çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. Yeni dönemde MAKSİFED Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmeme kararı aldığını söyleyen Serhas Bekişoğlu ise üst üste iki dönem yürüttüğü görevi boyunca çok sayıda etkinlik ve projeye imza attıklarını söyledi. Makamların ve yetkilerin gelip geçici olduğuna işaret eden Bekişoğlu, sivil toplum kuruluşlarının kuruluş amacı dışına çıkmadan kendi işlerini yapmaya devam etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından Serhas Bekişoğlu ve Genel Sekreter Mustafa Özenen’e yaptıkları hizmetlerden dolayı birer plaket takdim edildi.
Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Günal Baylan (BUSİAD), Metin Yalçınkaya (BandırmaSİAD) , Onur Sürmeli (EskişehirSİAD), İsmet Açıkgöz (Edirne SİAD) , Ahmet Demirel (BUSİAD), Hasan Kamil Hayali (TrabzonSİAD), Kadir Baran (SilivriSİAD), Armağan Ayyıldız (LüleburgazSİAD), Ezel Zeydanlı (NilüferSİAD), Ayşe Bilgen (TÜSİAD) ve Hülya Gedik (TÜSİAD)
Toplam Okunma Sayısı : 2596

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com