Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.04.2010
Trabzon Ana-Kız Okuldayız Kampanyası'nda Hedefine İlerliyor


Trabzon “Ana-Kız Okuldayız Kampanyası”nda Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Ana-Kız Okuldayız” kampanyasının hedefine ulaşması için yoğun çaba sarf eden Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, kampanya çerçevesinde kurs görenleri bir dakika olsun yalnız bırakmıyor.  

Trabzon’un Maçka ilçesinde CE-Zİ-NE Kardeşler İlköğretim Okulu’nda “Ana-Kız Okuldayız” kampanyası kapsamında okuma-yazma öğrenen kursiyerleri ziyaret eden Sema Kızılcık, kampanyanın ülke genelinde okuma-yazma seferberliği başlattığını ve Trabzon olarak kampanyaya çok büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

Sosyal projelere büyük destek veren ve Trabzon genelinde birçok sosyal projenin hayata geçmesini sağlayan Sema Kızılcık, “Ana-Kız Okuldayız” kampanyası da çok önemli bir proje ve biz bu projenin başarıya ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. “Ana-Kız Okuldayız” projesi insan hayatı için gerçekten çok önemli. Kursiyerlerimiz okuma-yazma bilmedikleri için günlük hayatta çok zor anlar yaşıyorlardı. Artık bu zorlukları aşabilecekler. Hedefimiz herkes okuma-yazma öğrenene kadar çalışmaktır” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın “Daha çok ışığa, daha çok aydınlığa, daha çok sevgiye ve daha çok bilgiye ulaşmanın kapılarını açıyoruz” sözleriyle başlattığı “Ana-Kız Okuldayız” okuma yazma kampanyasına ilginin her geçen gün arttığını da kaydeden Bayan Kızılcık, eğitim projelerinin ülkemiz açısından çok büyük önem arz ettiğini ve bu projelerin ülkemize bir sıçrama yaşattığını söyledi.

Kursiyerlerden arkadaşlarını da teşvik edip, okuma-yazma kursuna getirmelerini isteyen Bayan Kızılcık, var gücüyle kendilerine destek olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kurs ziyaretinin ardından Bayan Kızılcık, kendisinin de yakından takip ettiği ve Maçka Kaymakamlığı tarafından devlet destekli kendilerine ev yapılan aileyi yeni evlerinde ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Devletin her vatandaşının sıkıntısına koştuğunu, şefkat elini muhtaç olan her vatandaşa ayrım gözetmeden uzattığını ifade eden Bayan Kızılcık, vatandaşın asla yalnız olmadığını dile getirdi.

Daha sonra Maçka Anaokulu’nun açılışını minik öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Bayan Kızılcık, okul öncesi eğitimin öneminin dünyada kabul gören bilimsel bir gerçek olduğunu belirterek, okul öncesi eğitimin Türkiye’nin geleceğine yön vereceğini söyledi.    

 IMG_0775

IMG_0777

IMG_0784

IMG_0751

IMG_0725

IMG_0701

IMG_0705

Toplam Okunma Sayısı : 2064

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com