Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.04.2010
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetimi TTSO'yu Ziyaret etti...


Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon İl Başkanlığına seçilen Adnan Günnar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede Trabzon sorunlarına yönelik konular gündeme geldi. Başkan Hacısalihoğlu, başta üyelerin ve kentin ekonomik sorunlarını oda olarak hükümete iletildiğini belirterek, “Çözüm noktasında AKP Trabzon İl Başkanlığının da takipçi olmasını arzu ediyoruz.”dedi.

Özel sektörün üzerinde ağır bir yük olduğunu ifade eden Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, kentteki işsizliğe karşı istihdam politikasının uygulanmaya koyulduğunu vurguladı. Şehrin kalkınması ve gelişmesi için özellikle yeni istihdam alanlarının açılması gerektiğini ifade ederek, “Hükümet, devlet imkânlarını bölgemize daha fazla açması gerekmektedir. Diğer taraftan yeni girişimci yetiştirilmesi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon’un geleceğine yönelik projelerin önü açılmalıdır.  Trabzon ekonomisinin çözüm bekleyen konularında ortak hareket edilmelidir.“diye konuştu.

Trabzon iş dünyasının yatırım çalışmalarını takdir ettiklerini belirten AKP Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, “ Ekonomik durumu iyi olan tüccar ve sanayicimizin Trabzon’a daha fazla istihdam yaratmasını umuyoruz. Komşu ülkeler ile vize kolaylıklarının dış ticaretimizi kolaylaştıracağını düşünüyoruz. Özellikle İran ile ilişkilerimizde ticaretin yeniden gündeme gelmesi bölge adına olumlu gelişmeler olarak görüyoruz.”dedi.

Günnar, DOKAP projesinin her şeye rağmen bölgede kalkınmaya yönelik çalışmaları kapsadığını ifade ederek kurulan kalkınma ajansının da bölgenin gelişimine olumlu yönde etkileyeceğini ileri sürdü.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1802

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com