Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.04.2010
Gümrükçüoğlu; hizmet binası ve alışveriş merkezi inşaatını inceledi


Başkan Gümrükçüoğlu, Yapımı devam eden belediye hizmet binası ve alışveriş merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Atapark'taki eski tekel binası yerinde yapımı devam eden belediye hizmet binası ve alış-veriş merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

       Başkan yardımcısı Cengiz Çolak, Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş ile birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu VARYAP tarafından yapılan Belediye hizmet birası ve alış-veriş merkezi binalarının Haziran ayı sonuna kadar tamamlanma aşamasına geleceğini söyledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu incelemeler sırasında kompleks inşaatında çalışan işçilerle de sohbet ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca yapımı devam eden belediye hizmet binası ve alış-veriş merkezinin doğusundaki surlar arasını güzel bir görünüme kavuşturmak için peyzaj projesinin de hazırlandığını sözlerine ekledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu Ataparkta bulunan tekel eski binası yerinde yapımı devam eden Belediye hizmet binası ve alış- veriş merkezi ile birlikte Trabzon'un ikinci bir merkeze kavuşacağını vurgulayarak, " Yaptığımız ziyarette inşaatın büyük bir süratle devam ettiğini gördük. Haziran ayı sonu itibariyle binaların yapımı hemen hemen bitim aşamasına gelecek. Ayrıca kompleksin doğu tarafının yeniden düzenlenmesi için peyzaj projesi hazırlıyoruz. İnşaatların tamamlanmasıyla birlikte Trabzon çok önemli bir yaşam alanına kavuşmuş olacaktır" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1634

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com