Rehber :
   
Web Siteleri
Bölgesel Web Siteleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.04.2010
Minik öğrenciler çevre eğitimi çalışmalarına devam ediyor.


Minik öğrencilere çevre eğitimi
 


       Trabzon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla bir yandan personeline yönelik hizmet içi eğitim çalışmalarına devam ederken, diğer yandan halkın kullanımına sunulan parkların korunması ve sahiplenilmesi amacıyla okullar ile işbirliği içerisinde başlattığı çevre eğitimi çalışmalarına devam ediyor.

       Bener Cordan İlköğretim Okulu öğrencileri, veliler ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü teknik elemanlarının katılımı ile Kalkınma Mahallesi Kalkınma Parkı'nda bir eğitim çalışması düzenlendi. Bu çalışma kapsamında öğrenciler bir yandan piknik yaparken, diğer yandan çiçek diktiler ve çevre konulu resim çalışmaları yaptılar.

       Trabzon Belediyesi Başkan yardımcısı Hüseyin Turan "Belediyemiz, yavrularımızın daha sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşamalarını temin etmek amacıyla; boş vakitlerini verimli geçirebilecekleri çocuk parkları ve kent parkları planlamaktadır. Fakat parklarımızda yer alan bitkisel materyal ile kent mobilyalarının zarar görmesi ve yok edilmesi, bu nezih mekânların en büyük sorunu haline gelmektedir. Çocuklarımızın bilinçlenmesi, parklarımızın sahiplenilerek korunması amacıyla bu tür eğitim çalışmalarını yapıyoruz. Okullarımıza yaptığımız eğitim çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1716

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com