Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.04.2010
Gümrükçüoğlu Akyazı ve Çömlekçi görüşmeleri için Japonya'ya gitti


Başkan Gümrükçüoğlu Japonya'ya gitti.
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akyazı ve Çömlekçi projeleri için görüşmeler yapmak üzere Japonya'ya gitti.

       11-17 Nisan tarihleri arası Japonya'da kalacak olan Başkan Gümrükçüoğlu ülkedeki finans ve kredi kuruluşlarıyla çeşitli görüşmeler yapacak.

       Başkan Gümrükçüoğlu Japonya'ya hareketinden önce yaptığı açıklamada kente büyük hamle yaptıracak olan büyük projeleri büyük bir hızla sürdürdüklerini belirterek, "Bu çerçevede Ayasofya, Zağnos, Tabakhane kentsel dönüşüm projeleri devam etmekte. Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin avan projesi çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

       Akyazı projesinin TOKİ tarafından yapılması için olur yazısının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, "Gerek Akyazı ve gerekse Çömlekçi projemiz ile ilgili olarak TOKİ ile yürüttüğümüz çalışmalara ek bir finansman kaynağı görüşmesinde bulunmak amacıyla Japonya seyahatine çıkıyoruz. Akyazı ve Çömlekçi projelerinde lüzumu halinde kullanılmak üzere finansman ve kredi sağlayabilecek veya hak paylaşımı şeklinde yasal çerçevede yap- işlet-devret modeliyle yapılması noktasında alternatiflerini içeren yoğun görüşmelerde bulunmak üzere bu seyahati yapıyoruz. Trabzon'a döndükten sonra yaptığımız görüşme ve çalışmaları Trabzon kamuoyuna aktaracağız" diye konuştu.

       Başkan Gümrükçüoğlu göreve başladıktan sonra Japonya seyahati ile birlikte ikinci kez yurt dışına çıkmış olacak. Bilindiği gibi Başkan Gümrükçüoğlu daha önce 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları bayrağını devralmak üzere Finlandiya'nın Tampere kentine gitmişti.

Toplam Okunma Sayısı : 1535

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com