Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.04.2010
Vali Kızılcık Büyükelçi Bae'yi Konutunda Ağırladı...


Vali Kızılcık Büyükelçi Bae’yi Konutunda Ağırladı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, sabah kendisini makamında ziyaret eden Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi H.E. Jae Hyun Bae ile öğle yemeğinde Valilik konutunda bir araya geldi.

            Büyükelçi H.E. Jae Hyun Bae ve eşi Hae Jung Bae’yi Valilik konutunda ağırlayan Vali Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, misafirleriyle yakından ilgilendiler.

Büyükelçi Bae ve eşi Hae Jung Bae’yi Trabzon’da ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Vali Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Güney Kore ile Türkiye ve Trabzon arasında her dönem çok özel bir sevgi bağı, çok özel bir dostluk olduğunu söylediler.

Trabzon’da olmaktan ve gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını vurgulayan Bae çifti ise, Doğu Karadeniz’in, Trabzon’un doğa güzelliklerinin, tarihsel ve kültürel değerlerinin ülkesinde daha iyi tanınması için çalışacaklarını ve gördükleri ilgiyi her yerde dile getireceklerini ifade ettiler. Vali Kızılcık, Güney Koreli işadamlarının Trabzon’da yatırım yapmak için araştırma yaptıklarını vurgulayarak, Trabzon’da yatırım yapmak isteyen iş adamlarına her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını yineledi.

Birlikte yenen yemeğin ardından misafirleriyle Valilik konutunun bahçesinde Türk Kahvesi içen Vali Recep Kızılcık, iki ülke arasında var olan dostluğu daha üst seviyelere taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Öte yandan Bayan Kızılcık’ta Büyükelçinin eşi Hae Jung Bae’ye Trabzon’a özgü gümüş işlemeli kazaziye kolye hediye etti.

  IMG_9077

IMG_9081

IMG_9099

Toplam Okunma Sayısı : 1797

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com