Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.04.2010
Pelitlide açılışı Vali Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık yaptı.


Bayan Kızılcık’ın Eli Uğurlu Geldi

Ev kadını olan iki kız kardeş Fatma Yetim ve Hatice Yılmaz’ın daha önce iş hayatına adım attıkları Kardeş Sofrası’nın ardından Ehli Keyf adındaki ikinci şubelerinin açılışını da Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık yaptı.

İlk şubeleri olan Kardeş Sofrası’nı Bayan Kızılcık’ın destekleriyle ve Karadeniz İş Kadınları Derneği’nin katkılarıyla Pelitli Havaalanı mevkiinde açan Hatice ve Fatma kardeşler, ikinci şubeleri olan Ehli Keyf’i diğer kız kardeşleri olan Hacer Altunışık ile birlikte yine Pelitli’de açtılar.

Trabzon’da yaptıkları sosyal projelerle ve kadın dayanışmasıyla önemli işler başardıklarını dile getiren Sema Kızılcık, kadının sosyal ve çalışma hayatından yer alabilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Karadeniz kadınının çalışma hayatında ve sosyal hayatta yapacağı çalışmalarla lider olabilecek güce sahip olduğuna inandığını kaydeden Bayan Kızılcık, Fatma, Hatice ve Hacer kardeşleri medeni cesaretlerinden ve girişimci ruhlarından dolayı kutladı.

Ev kadını olan Fatma Yetim, Hatice Yılmaz ve Hacer Altunışık kardeşler, evde sürekli yemek yaptıklarını, emeklerini paraya dönüştürmek istediklerini ve bunun için böyle bir faaliyete giriştiklerini belirterek, “İlk şubemizin açılışını Sema hanım yapmıştı. Eli uğurlu geldi ve ikinci şubemizi açtık. Bizlere verdiği desteklerden ötürü Sema hanıma ve Karadeniz İş Kadınları Derneği’ne teşekkür ediyoruz” dediler.

Karadeniz İş Kadınları Derneği Başkanı İnşaat Mühendisi Tülay Adanur, kadınların istihdama katılmasının önemine değinerek, “Amacımız her ay bir girişimci kadınımıza destek vererek onların iş yaşamına katılımlarını sağlamak olacaktır” ifadelerini kullandı.

IMG_0551

IMG_0545

Toplam Okunma Sayısı : 2019

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com