Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.04.2010
Başkan Gümrükçüoğlu 'Akyazı Projesi için önemli bir adım daha atılıyor'.


Başkan Gümrükçüoğlu
"Akyazı Projesi için önemli bir adım daha atılıyor."
Akyazı'nın ilk safhası olan sondaj işlemleri bu hafta başlıyor.
 


       Akyazı Projesi'nin hayata geçebilmesi için en büyük adım olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olur yazısının ardından, Toplu Konut İdaresi tarafından görevlendirilen, içerisinde dalgıçların da bulunduğu özel bir ekip Akyazı'da hem sondaj çalışmaları hem de deniz altında teknik incelemeler yapacak. Teknik incelemeler ve sondaj çalışmaları sonunda yapılacak olan etütler ile Akyazı Projesi'nin teknik alt yapısı oluşturulacak.

       17 Şubat'ta Akyazı Projesinin TOKİ tarafından yapılmasını öngören olur yazısının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığının müjdesini veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akyazı Projesi ile ilgili olarak ikinci bir müjdeyi daha kamuoyuyla paylaştı.

       Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Akyazı Projesi'nin gerçekleştirilmesi için önemli bir adımın daha atıldığını ifade ederek "Daha önceki yıllardaki kanuni düzenlemeler sonrasında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın prensipleri ve olurlarıyla, Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak'ın girişimi ve başlatmasıyla, Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Erdoğan Bayraktar'ın bu projeye yapımcı olarak katılmasıyla sondaj işlemlerine geçilmiş bulunmaktadır. Bu hafta bu projenin başlama adımının ilk safhasında sondaj işlemlerine devam edilecek, etütler sürdürülecek. Toplu Konut İdaresi ile birlikte sporun beşiği olan Trabzon'un UEFA standartlarında bir stada kavuşturulması, sosyal tesislerin bunun yanında ilave edilmesi ve yaşam alanlarının geliştirilmesi ile devam ettirilmiş olacaktır. Biz, kent olarak bunu takip eden ve üzerimize düşen görevi yapan bütün Trabzonluların belediyesi olarak bu konuyu halkımıza bir müjde olarak iletmeyi bir sorumluluk gereği olarak ifade ediyoruz." şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1741

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com