Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.04.2010
TSİAD Başkanı Zeyyat Kafkas'dan Trabzon 2011 Olimpiyatlarına Destek


Trabzon Sanayici İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Zeyyat Kafkas, Temmuz 2011'de Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Oyunları'nın Trabzon için bir şans, Türkiye için de büyük hedefler için bir dönüm noktası olduğuna söyledi. Kafkas, hazırlıklara herkesin azami katkıyı sağlaması gerektiğini de belirtti.
Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları Genel Koordinatörü Nihat Doker tarafından TSİAD başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarla ilgili sunum yapıldı ve bilgi verildi.

Zeyyat Kafkas, sunumdan sonra yaptığı konuşmada, Trabzon'daki çalışmaların bu denli yoğun olarak sürdürülmesinden memnun olduklarını ifade etti. Kafkas, "Bu sunumla oyunlarla ilgili Trabzon'daki hazırlıkların oldukça iyi gittiğini anladık. Cumhuriyet tarihinde Türkiye adına ilk olimpiyatın Trabzon'da yapılacak olması herkesin üzerine düşen sorumluluğu kat kat fazlasıyla yerine getirmesi gerektiğini ortaya koymaktadır. Bizler  önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla hangi konularda katkı verebileceğimizi ve önerilerimiz saptayıp yazılı olarak sayın doker"e takdim edeceğiz dedi.


Toplam Okunma Sayısı : 2601

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com