Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.05.2010
Hüseyin Baraner, TRT'nin oluşturduğu Turizm Meclisi'ni yönetecek


TRT Turizm Meclisi kurdu
Çarşamba, 05. Mayıs 2010, 11:21
Hüseyin Baraner, TRT’nin oluşturduğu Turizm Meclisi’ni yönetecek
 

TRT TURİZM VE BELGESEL kanalı, yaz yayın dönemi olarak belirlediği 15 Mayıs’ta yeni bir programla Türkiye Turizmini masaya yatırıyor.

 

16 bölüm planlanan yeni program TURİZM MECLİSİ, 16 farklı il ve ilçeden her Cumartesi saat 20:30 da canlı olarak yayına girecek. Programda; turizm iş kollarında çalışanlar ile kent yöneticileri, birlik başkanları,yatırımcılar, iş verenler ve gazetecilerinden oluşan 40 kişilik konuk,  turizmi konuşacak. TURİZM MECLİSİ’ de sorunlar tespit edilecek, çözümler yolları bulunacak ve 2 saati aşan sürede Türkiye Turizmine yön verilecek. Program 15 Mayıs’ta Antalya’da başlayacak ve 28 Ağustos’ta İstanbul’da son bulacak.

 

Yeni programın yapım ve yönetimi, daha önce TURİZME YÖN VERENLER’leri hazırlayan Metin Aydın,Erhan Taşdemir, Gürkan İlçi ve Canan Akkan  tarafından yapılacak

 

Hüseyin Baraner TRT TURİZM ve BELGESEL KANALINDA.

15 Mayıs 2010 tarihinde, TRT Turizm ve Belgesel Kanalında yeni başlayacak olan TURİZM MECLİSİ isimli programın sunuculuğunu Hüseyin Baraner yapacak. 16 bölüm planlanan yeni program TURİZM MECLİSİ, 16 farklı il ve ilçeden her Cumartesi saat 20:30 da canlı olarak yayına girecek.

 

Bu 16 il ve bölge arasında Antalya, Mersin, Gaziantep, Mardin, Kars, Trabzon, KKTC, Bursa, Çanakkale, İzmir, <Marmaris, Bodrum, Afyon, İstanbul, Kapadokya bulunuyor.

 

Programda; turizm iş kollarında çalışanlar ile kent yöneticileri, birlik başkanları, yatırımcılar, işverenler ve gazetecilerinden oluşan 40 kişilik konuk turizmi konuşacak.

 

TURİZM MECLİSİ’ de sorunlar tespit edilecek, çözüm yolları bulunacak ve 2 saati aşan sürede Türkiye Turizmine yön verilecek. Program 15 Mayıs’ta Antalya’da başlayacak ve 28 Ağustos’ta İstanbul’da son bulacak.

     

1957 Çanakkale doğumlu olan Hüseyin Baraner, Almanya'da otelcilik okuduktan sonra İspanya ve İngiltere'de özel okullarda turizm eğitimi aldı. İspanya, Dominik Cumhuriyeti, Küba, Umman Sultanlığı ve Tayland’da değişik turizm şirketlerinde yöneticilik yaptı.

      

Uzun yıllar Öger Holding İcra Kurulu Üyeliği yapan Baraner,  AVRUPA -TÜRKİYE TURİZM İŞ KONSEYİ Başkanı olarak da, Türkiye ve Avrupalı turizm patronları arasında köprü kurmaya çalışıyor.

    

Son dört yıldır dünyanın en büyük turizm grubu olan TUI AG'nin Türkiye temsilciliğini ve danışmanlığını yapan Baraner’in turizm sektörü hakkında değişik dillerde ve ülkelerde  çok sayıda makalesi yayınlandı. Hüseyin Baraner 5 dilde yayın yapan Avrupa’nın en büyük Seyahat acentesi satış ve pazarlama bilgi platformu olan www.tourexpi.com  adlı  sitenin ve 2000 yılında Antalya da kurulan Turizm Araştırma ve Strateji Merkezi  adli şirketin kurucusu ve Genel Müdürüdür.

Toplam Okunma Sayısı : 2565

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com