Rehber :
   
Maçka Tesisleri
Osmanoğlu Ocakbaşı
Sümer Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.05.2010
EYOF Trabzon 2011 Koordinasyon Komisyonu Toplantısı Yapıldı


EYOF Trabzon 2011 Koordinasyon Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23–30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

EYOF Trabzon 2011 Koordinasyon Komisyonu Toplantısı, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, EYOF Trabzon 2011 Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Koordinatörü Nihat Doker, Avrupa Olimpiyat Komitesi (EOC) teknik ve idari komite delegeleri, oyunlarda yer alan spor branşlarının federasyon temsilcileri ile diğer görevliler katıldı.

Oyunlar için yapılan hazırlıkları anlatan Vali Kızılcık, her şeyin planlandığı şekilde yürüdüğünü ve herhangi bir aksaklık olmadığını belirtti.

Yapımı devam eden tesislerle ilgili bilgi veren Vali Kızılcık, “Olimpiyatlarla ilgili alt yapı yatırımları ve organizasyona yönelik tüm faaliyetler planlandığı gibi gidiyor. 7 bin 500 kişilik spor Pelitli Spor Salonu ile kapalı yüzme havuzunun inşaatları planlandığı şekilde devam ediyor. Herhangi bir gecikme yok. İnşaatlar sürekli kontrol ediliyor. Bu yılın sonunda tamamlanmaları bekleniyor. Söğütlü Atletizm Pistine yapılacak tribünler de başlama aşamasında. Tenis kortları ve jimnastik salonunun projeleri hazırlandı. Yakında ihaleye çıkılacak. Basın merkezinin de ihalesi yapıldı. Yerinin teslimi yapıldıktan sonra en kısa sürede yapımına başlanacak” dedi.

Trabzon’a gelecek sporcuların konaklayacağı Olimpiyat Köyü’nde de çalışmaların devam ettiğini kaydeden Vali Kızılcık, “Olimpiyat Köyünün eksik olan kısmının ihalesi yapıldı. Onların da inşaatı başlıyor. Organizasyonun açılış ve kapanışının yapılacağı Hüseyin Avni Aker Stadının zemin yenilemesi başladı. Stat açılış ve kapanışa hazır hale getirilmiş olacak. Bir diğer önemli unsur olan gönüllülerle ilgili gerekli çalışmalar da başlatılmış olup bu alanda da bir problemle karşılaşmayı beklemiyoruz. Her şey planladığı gibi gidiyor. Bugün ve bundan önce sizleri nasıl ağırlamışsak, bundan sonra da 2011 Temmuz’unda da sporcuları ve ailelerini aynı sıcaklıkla burada ağırlayacağız” diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Avrupa’dan gelen heyet üyelerine ‘Hoş geldiniz’ dedikten sonra Trabzon’da yapılacak bu önemli organizasyona en güzel bir şekilde ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Trabzon 2011 EYOF Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba da daha önce üç kez geldiği Trabzon’da tekrar bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Umarım bu toplantı ve ziyaret, organizasyon için verimli olacak. Bizimle birlikte Avrupa federasyonlarından gelen teknik delegeler var. Burada spor konusunda çok deneyimli arkadaşlarımız var. İnceleme ve değerlendirmeler yapacağız. Bu toplantıdan önce kendi aramızda bir toplantı yaptık. Umarım her şey çok güzel devam eder ve organizasyon komitesinin gelecekteki çalışmaları için çok yararlı bir toplanı yapmış oluruz.”

Trabzon’un 2011 yılında önemli bir organizasyon yapacağını belirten Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Koordinatörü Nihat Doker, toplantının içeriğiyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Avrupa Olimpiyat Komitesi’nin (EOC) idari ve teknik komitesi üyeleri bugüne kadar yapılanlarla ilgili denetlemelerde bulunacak.  Trabzon şehri olarak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nı en iyi şekilde organize etmek için çalışıyoruz. Bizler organizasyonun başarılı olması için çalışıyoruz. Sizlerin de önerilerini dikkate alarak daha güzelini yapacağız” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

IMG_0229

IMG_0212

IMG_0216

Toplam Okunma Sayısı : 2153

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com