Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.11.2008
Başkan, "Sahil kentin aynası olacak" Trabzon Belediyesi, sahil dolgu alanında başlattığı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belediye ekipleri çevre düzenleme


Başkan Canalioğlu, "Sahil kentin aynası olacak". 


       Trabzon Belediyesi, sahil dolgu alanında başlattığı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belediye ekipleri çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarının ardından, yürüyüş bandı, şehitler anıtı ve olimpiyat parkındaki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan M. Volkan Canalioğlu, sahil dolgu alanındaki çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, "Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Sahil Trabzon'un yüz akı olacak" dedi.

       Sahildeki çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Canalioğlu, "Vatandaşlarımızı sahille buluşturmak, gezinti alanları, spor kompleksleri ve dinlenme alanları ile en çok rağbet ettiği bölge haline getirmek için tüm ekiplerimizle çalışmalara devam ediyoruz. Şehitler anıtı, Olimpiyat Parkı, yürüyüş parkuru, yeşil alanları ve gezinti alanlarındaki çalışmaları en kısa sürede bitirerek bu bölgeyi vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" diye konuştu. 

 

       Park Bahçeler Müdürlüğü yoğun çalışıyor: Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü oluşturduğu özel ekiplerle çim biçme, çiçeklendirme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda Beşirli- Yenimahalle arasında devam eden çim biçme ve düzenleme çalışmaları tüm sahil boyunca yapılacak. Öte yandan Belediye Çevre ve temizlik işleri elamanları sahil yolu boyunca araçlarla birlikte temizleme yapıyor
 
 

       Şehitler anıtı yakında tamamlanıyor: Bu toprakların ebedi Türk yurdu olmasını sağlamak için şehit düşenlerin ismi Trabzon Belediyesi tarafından sahilde yapılan şehitler anıtı ile yaşatılacak. Heykeltıraş Orhan İlyas tarafından yapılan şehitler anıtının 1 ay sonra tamamlanması planlanıyor. Belediye ekipleri Anıtın dikeleceği alanın alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını kısa sürede tamamlamak için yoğun bir tempoda çalışıyor. 

 

       Olimpiyat Parkı: Trabzon Belediyesi ilki Trabzon'da yapılan 1. Karadeniz oyunlarının logosu olan hamsi figürünü Olimpiyat parkı içinde bulunan bir bölüme yerleştirecek. Olimpiyat parkına ise bugüne kadar dünya olimpiyatlarına katılan Trabzonlu sporcuların isimlerinin yer alacağı anıtlar koyulacak. Kısa sürede tamamlanması hedeflen projenin hayata geçmesiyle birlikte 2011 Avrupa Gençlik olimpiyatlarına hazırlanan kentimize vizyon kazandırılması hedefleniyor. 

 

       Koşu ve bisiklet parkuru: Vatandaşları sahille buluşturmak, onların rahat ve güvenli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak için Trabzon belediyesi tarafından yapılan fitnes alanlarının yanında yapımına başlanan koşu, bisiklet ve yürüyüş parkuru inşaatı devam ediyor. Beşirli-Yenimahalle arasında 3.5 kilometre uzunluğunda kauçuk kaplamalı olacak parkurun tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız modern ve çağdaş bir zeminde spor yapma imkanına kavuşmuş olacak. 

 

       Spor sahaları hizmete girdi: Sahil düzenleme çalışmaları sırasında belediye tarafından yapılan 2 adet nizami futbol sahası, 3 adet de çok amaçlı spor sahaları ise vatandaşların hizmetine açıldı. Sahil kesiminde yapılan spor komplekslerinin tamamlanmasıyla yeni dolgu alanı gezinti ve seyir alanları ve spor kompleksleri ile sahil kesimi Trabzon'un en önemli bölgelerinden biri haline gelecek.

13 Kasım 2008 Perşembe
Toplam Okunma Sayısı : 2822

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com