Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.05.2010
Trabzon SGİAD'tan Başkan Gümrükçüoğluna ziyaret...


TSGİAD'tan Başkan Gümrükçüoğluna ziyaret
 


       Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Emre Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

       Başkan Gümrüçüoğlu, Trabzon'un gelişmesi ve kalkınması noktasında sivil toplum örgütlerini görüş ve önerilerini kendileri için son derece önemli olduğunu vurgulayarak, "Genç, enerjik ve girişimci olan TSGİAD üyelerinin Trabzon ile ilgili çok güzel düşünce ve projeleri var. Bizlere düşen görev onlara destek vermektir. Bu ziyaretle birlikte bu genç kardeşlerimizle istişare içersinde bulunarak nelerin yapılabileceği konularında görüş alış-verişinde bulunacağız. Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi için yapılacak her güzel çalışmaya destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

       Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Emre Aksoy, Trabzon'un gelişmesi için hazırladıkları projeleri hayata geçirme noktasında girişimde bulundukları belirterek, "Trabzon'a Acemi Er Eğitim Birliği kurulması için proje geliştirdik. Genelkurmay Karargahını ziyaret ederek Trabzon'a sürekli getirisi olacak acemi birliğinin kurulması projesi hakkında görüşmeler yaptık. Ziyarette, Genelkurmay yetkilileri, Trabzon'a deniz üssü kurulması yönünde çalışmalarının olduğunu ifade ettiler. Yaptığımız girimleri hızlandırmak ve belediyenin bu girimlere katkı vermesi için nelerin yapılabileceğini görüşmek için başkanımızı ziyaret ederek destek istedik. Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederim" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2291

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com