Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.05.2010
Şampiyon Basketbolculara Muhteşem Karşılama "Bize Her Yer Trabzon"


Şampiyon Basketbolculara Muhteşem Karşılama
Başkan Gümrükçüoğlu, "Bize Her Yer Trabzon"
 


       Yozgat ve İstanbul'da yapılan Final-Four karşılaşmalarında şampiyon olarak Beko Basketbol Ligi'ne çıkan Trabzonspor basketbol takımı Trabzon'a gelişlerinde muhteşem bir törenle karışlandı.

       Atatürk Alanı'nda düzenlene karşılama törenine katılan binlerce Trabzonspor taraftarı basketbol takım ve yöneticilerini bağrına bastı.

       Kutlama törenlerine katılarak sevince ortak olan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ikinci kupa sevincini tüm Trabzonlulara ve Trabzonsporlulara yaşatmalarından dolayı oyuncu, yönetici ve taraftarlara teşekkür ederek, "Trabzonspor'un futbolda olduğu gibi basketbolda da Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olacağına inanıyorum. Bu başarı basta vefakar taraftarın ve Trabzonlunun eseri. Bu sevinci bizlere yaşatan başta basketbolcularımıza, Genel Koordinatör Doğan Hakyemez'e, Baş Antrenör Alaatin Yakan'a hocamıza, Basketbol Şübe Başkanı Saner Ayar'a, Park Medical Hastanesi sahibi Operatör Dr. Muharrem Usta'ya ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e teşekkür ediyorum. Sonuç olarak diyorum ki "Bize Her Yer Trabzon" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1441

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com