Rehber :
   
Haber Portalı
Yöresel Haberler
61 Haber
Zaguda.net
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.05.2010
Trabzon Huzurevi' ndeki anneleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.


Anneler Unutulmadı

Anneler Günü dolayısıyla Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan ve eşi Suna Mercan Trabzon Huzurevi’ni ziyaret ederek, anneleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ın selamlarını huzurevi sakinlerine ileten Vali Vekili Aziz Mercan ve eşi Suna Mercan, Vali Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ın gönderdikleri kırmızı karanfilleri onların adına huzurevinde kalan annelere dağıttılar.

Anneliğin özünde sadece sevgi ve şefkat bulunan, dünyadaki en yüce duygu olduğunu kaydeden Vali Vekili Mercan, “Bir milletin kültürel değerlerinin gelecek nesillere taşınmasında en etkili rolü üstlenen, bizler için büyük fedakarlıklara katlanan annelerimizin yılın sadece bir gününde değil 365 gününde de hatırlanması gerekmektedir” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her güzel şey anaların eseridir” sözünü hatırlatan Vali Vekili Mercan, “Aile yaşamının ve toplum yapısının güvencesi, sevgiyi, vefayı, cefayı, şefkati, imkansızı başarmanın örneklerini kendilerinde gördüğümüz başımızın tacı annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Annelerin bir gün anne değil her gün anne olduğunu belirten Suna Mercan ise, “Sizler burada sahipsiz değilsiniz, sizler bizlerin annelerisiniz. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Anneler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Daha sonra huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet edip dertlerini dinleyen Vali Vekili Aziz Mercan ve eşi Suna Mercan, huzurevinde kalan babaları da unutmadı ve onlara da çiçek hediye ettiler.   

Huzurevi sakinlerini ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını ve yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını aldıklarını ifade eden Vali Vekili Aziz Mercan ve eşi Suna Mercan, daha sonra huzurevinden ayrıldı.

 IMG_0574

IMG_0582

IMG_0586

Toplam Okunma Sayısı : 1924

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com