Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.05.2010
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali kulübümüzü ziyaret ettiler.


Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve beraberindekiler bugün kulübümüzü ziyaret ettiler.

Küçükali, ziyarette Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Sportif Direktörümüz Ünal Karaman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman İlyas ve İrfan Coşkun ile görüşerek kendilerine kupa şampiyonluğu nedeniyle seramik top hediye etti.

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, kupa şampiyonluğunun kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Alınan bu kupa bizi sevince boğdu. Hatta Fenerbahçeli Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Lütfi Akar bizi tebrik ederek, çok güzel bir galibiyet elde edildiğini söyledi. Sonrasında 55 madde oluşan gündemimiz 60 maddeye çıkarıldı. Ahmet bey bunun üzerine 61. maddeyle ilgili yönetim kurulumuza bir teklif sundu. Teklifinde, Haziran ayında gerçekleştirilecek olağan toplantının Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılmasını önerdi. Bu teklif oybirliğiyle kabul edildi” dedi.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, teklifi memnuniyetle kabul ettiklerini ifade ederek, “Sosyal sorumluluklarını yerine getirmekte oldukça titiz davranan kulübümüz böyle bir teklifi de büyük memnuniyetle kabul etmiştir. Bu hassasiyet nedeniyle Sayın Küçükali ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Ayrıca Tekin bey, bizim için bir Trabzonsporlunun nasıl davranması gerektiğini çok güzel bir şekilde ortaya koyuyor” diye konuştu.











Toplam Okunma Sayısı : 1515

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com