Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.05.2010
İl İstihdam ve Meslek Kurulu Toplantısı Yapıldı...


İl İstihdam ve Meslek Kurulu Toplantısı Yapıldı

 

İl İstihdam ve Meslek Kurulu toplantısı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında Valilik B toplantı salonunda yapıldı.

            Toplantıya Vali Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Yardımcısı Orhan Eyövge, ilgili daire amirleri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İşveren ile iş arayanları ortak noktada buluşturmak ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için İl İstihdam Kurullarının çok önemli bir görevi icra ettiğini dile getiren Vali Kızılcık, “Bildiğiniz gibi ilimizde özellikle işverenlerimizin ve iş arayanlarımızın kendi taleplerini birbiriyle uyumlu hale getirebilmek için çalışıyoruz” dedi.

2008 yılında Amerika’da başlayan ve daha sonra tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizden çıkılmasında özellikle ekonomilerin değişmesinde taleplere uygun mesleki eğitimlerin verilebilmesi için İl İstihdam Kurullarının önemli bir fonksiyon görmeye başladığını anlatan Vali Kızılcık, “Bu çerçeve de bizlerde doğrudan işveren ve iş talep edenlerimizle bir araya gelip ekonomimize, insanımıza daha iyi daha önemli katkıyı nasıl sağlayabilirizin arayışı içinde oluyoruz” şeklinde konuştu.

Açtıkları mesleki kurslarla mesleki anlamda önemli bir boşluğu doldurduklarını ifade eden Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugüne kadar Trabzon’umuzda bizlere gönderilen ödeneklerle iş dünyamızın taleplerini göz önünde bulundurarak çeşitli mesleki eğitim kursları açtık. Toplum yararına çalışma programı çerçevesinde de önemli projeleri hayata geçirmeye başladık.”  

IMG_0830

IMG_0831

Toplam Okunma Sayısı : 2104

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com