Rehber :
   
İş Güvenlik Malzemeleri
Mekap Ayakkabıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.05.2010
Trabzon Bel. Bşk. Gümrükçüoğlu'ndan işçilere lokumlu teşekkür


Başkan Gümrükçüoğlu'ndan işçilere lokumlu teşekkür
 


       Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yeşiltepe mahallesinde gece mesaisi yapan asfalt işçilerini ziyaret ederek lokum ikramında bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu mahalle sakinlerinde de lokum dağıttı.

       Asfalt sezonunun açılmasından sonra mahallelerde asfaltlama çalışmalarına gece gündüz demeden hızlı bir şekilde sürdüren Trabzon Belediyesi personelini Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'da ziyaret ederek destek veriyor. Başkan Gümrükçüoğlu önceki gece geç saatlerde Yeşiltepe Mahallesi'nde mevcut asfaltı söküp ardından asfaltlama yapan personel ile çevredeki vatandaşlara lokum ikram etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu asfalt sezonunu başlamasıyla birlikte kent genelinde asfaltlama çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Asfalt işçilerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını azim ve gayretle sürdürüyor. Gece mesaisi yapan asfalt, temizlik işçilerimizi sık sık ziyaret ederek onlara destek ve moral vermeye gayret ediyoruz. Aile ortamı içerisinde işçi ve memurlarımızla birlikte kente en iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Fedakârca çalışan işçilerimize emeklerinin karşılığını zamanında vermek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuşu.

       Vatandaşlarda Başkan Gümrükçüoğlu'na lokum ikramından ötürü teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1471

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com