Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.06.2010
Trabzon'un güzel görünümlü olması için işyerlerine çöp uyarısı


İşyerlerine çöp uyarısı
 


       Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç kent genelinde faaliyet gösteren işyerlerine mektup göndererek, işyerlerinde biriken çöp ve atıkların kapalı çöp bidonlarında toplanarak kapalı alanda saklanması ve çöp toplama araçlarının geliş saatlerinde dışarıya bırakılması noktasında istekte bulundu.

       Başkan Vekili Sevinç, Trabzon'a daha temiz, güzel görünümlü ve yaşanabilir bir çevre kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiği mektubunda, " Vatandaşların sağlıklı yaşam kalitesini yükseltmek ve örnek bir il oluşturmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda esnafımıza da büyük sorumluk düşmektedir. Esnafımızın bu konuda gerekli destek ve sorumluluğu göstereceğine inanmaktayım" dedi.

       Başkan Vekili Sevinç, mektubunda, Trabzon'a gelen yerli ve yabancı turistlerin kentten, çevre ve temizlik yönünden iyi bir intiba ile ayrılmalarının "Bacasız Sanayi" diye tabir edilen turizmin gelişmesine de katkı sağlayacağına inandığını belirterek, "Bu çerçevede işletmelerde biriken çöp ve atıkların üzeri kapalı çöp bidonlarında toplanacak kapalı bir alanda saklanarak çöp toplama araçlarının geliş saatlerinde çöp alım noktalarına bırakılmalıdır. Bu konuda esnafımızın gereken duyarlılığı göstereceğine inanıyorum. Tüm Trabzonlu hemşerilerimize ve esnafımıza fayda getirecek bu medeni davranışa süreç içersinde duyarsız kalmakta ısrar edenler hakkında yasal işlem yapılacağını da belirtmek isterim" ifadelerine yer verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1373

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com