Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.11.2008
Onur Öymen " Canalioğlu dürüst ve çağdaş bir belediyecilik anlayışı sergiliyor".


Onur Öymen " Canalioğlu dürüst ve çağdaş bir belediyecilik anlayışı sergiliyor".


       Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun tüm Türkiye'nin örnek aldığı bir belediye Başkanı olduğunu söyledi.

       Trabzon Belediyesini ziyaret ederek Başkan Canalioğlu'nu başarılarından dolayı kutlayan Onur Öymen, "Belediye Başkanımız Volkan Canalioğlu Trabzon'da çok güzel hizmetler yapıyor. Sadece Trabzon değil, tüm ülke halkı onun çalışmalarını yakından takip edip takdir etmektedir. Çalışmaları ve davranışlarıyla Genel başkanımız nezdinde de takdir toplamaktadır. Kendisini örnek bir belediye Başkanı olarak görüyoruz. Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile halkın içinden birisi olarak herkes tarafından sevilmektedir. Başkan Canalioğlu'nun bundan sonra da büyük başarılara imza atacağından kuşku duymuyoruz. Canalioğlu çağdaş ve dürüst bir belediyecilik anlayışı sergiliyor. Çalışmalarıyla, davranışlarıyla tüm ülke onu örnek almaktadır."dedi.

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu da Onur Öymen'i Trabzon'da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Kendisi bürokratik ve siyasi yaşamında çok verimli ve üretken çalışmalar yürütmüştür. Aynı zamanda Trabzonlu olması dolayısıyla onur ve kıvanç duymaktayız. İnanıyorum ki yerel seçimlerde CHP başarılı sonuçlar alacaktır. Daha sonra da birlik ve beraberlik içerisinde genel seçimlerde iktidara geleceğiz. Çünkü Trabzon ve Türk insanı bizleri anlamaya başladı. Bununla birlikte Türk insanı mutlu birey huzurlu topluma ulaşacaktır."dedi

17 Kasım 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 2021

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com