Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.11.2008
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin önemi artıyor


Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin önemi artıyor

   

       Doğu Karadeniz belediyeler Birliği'nin 2008 yılı ikinci meclis toplantısı yapıldı. Hüseyin Kazaz Kültür merkezinde yapılan ve 2009 yılının çalışma programı, bütçesi ile geçici işçi vizeleri görüşüldüğü Mecliste 2009 yılının bütçesi 3.300.000.00-YTL olarak kabul edildi.

       Meclis toplantısında konuşan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Birliğin öneminin her geçen gün artırıldığını belirterek, "Kurumsal anlamda çok önemli ilerlemeler kaydettik. Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine bina satın alarak kendisine ait bir mekâna kavuşturduk. Birliğin gerek eğitimsel anlamda, gerekse de üye Belediyelerimize proje desteği açısından çok önemli katkılar yaparak ülke genelinde örnek bir birlik haline gelmiştir. Birliğimizin başarılı çalışmaları görüldükçe üye belediyelerimizin de sayısı ve ilgisi artmaktadır. Doğu Karadeniz Belediyeler birliği olarak birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalarımıza devam edeceğiz.

       Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Halil Memiş, yeni çıkan mevzuatlar hakkında bilgi vererek katılan belediye Başkanlarının sorularını cevapladı.

17 Kasım 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 2127

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com