Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.06.2010
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasıdan Basın Açıklaması


Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Deniz Üs Komutanlığı’na bağlı İkmal Destek Komutanlığı’na teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit edilmiş 7 askerimizde yaralanmıştır. 

Son dönemde artan, Ülkemizin sarsılmaz birlik ve bütünlüğünü bozmayı hedefleyen terör olayları ülkemize telafisi mümkün olmayan çok büyük acı ve kayıplar yaşatmaktadır. Şiddet ve terörü amaçlarını gerçekleştirmek için bir yöntem olarak benimseyenlerin, ülkemiz üzerinde sürdürdükleri tehlikeli oyunları ne yazık ki hala devam etmektedir. Yaşanan tüm bu üzücü olaylara rağmen Türk milleti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada barış için, yaşanabilir bir dünya ve aydınlık bir Türkiye için eskisinden de daha güçlü, dimdik ayakta olmaya devam edecektir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Gazze’ye yardım götüren uluslararası yardım konvoyuna İsrail Askeri kuvvetleri tarafından yapılan saldırıyı da esefle karşılıyoruz. Filistin’e yardım götüren insanlara karşı İsrail askerleri tarafından izlenen bu tutum asla kabul edilemez. Ülkeler arasında ilişkileri sıcak tutacak, kardeşliği tesis edecek  politikalar geliştirmek yerine, savunmasız insanlara karşı yapılan bu tür eylemlerin dünya barışını da ciddi anlamda zedeleyeceğini düşünüyoruz.

Demokratik değerlere ve ülke bütünlüğüne sahip çıkan bir sivil toplum örgütü olarak ülkemize yönelik terörist saldırıları nefretle kınıyoruz. Hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize  şehitlerimizin ve yardım konvoyunda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI

YÖNETİM KURULU

Toplam Okunma Sayısı : 1738

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com