Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.06.2010
Maçka' lılardan Başkan Gümrükçüoğluna ziyaret...


Maçkalılardan Başkan Gümrükçüoğluna ziyaret
 


       Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Maçka ilçesinin Trabzon'a önemli katkılar yaptığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Maçka'nın okuyanı çok, kültürel düzeyi yüksek, insanı değerlerin, barış ve kardeşlik ilişkilerinin önde olduğu bir ilçemiz. Benim de tıp doktorluğuna ilk başladığım ilçemiz. O bakımdan Maçka'ya ayrı bir bağlılığımız var. Maçka ilçemiz özellikle eğitim ve kültür ve insan yetiştirme alanında Trabzon'a önemli katkılar yapmıştır. Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin de Maçka'nın her alanda daha iyi yerlere gelmesi için önemli etkinlikler yaptığını biliyorum. Biz de her zaman Maçkalıların yapacağı etkinliklerde onların yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

       Maçkalıları bir yere toplamak, kültürel, eğitim ve sanatsal faaliyetlere öncülük etmek amacıyla dernek olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maçkalılar arasındaki dayanışmayı ön plana çıkarmak amacıyla faaliyetlerde bulunuyoruz. Sivil toplum örgütleriyle birlikte kentimize ve ilçe

       Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Köksal Danışmaz, dernek olarak Maçkalılar arasındaki eğitim, kültürel ve sosyal dayanışmayı daha da geliştirmek amacıyla faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, bir sivil toplum örgütü olarak Maçka'nın ve Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi yönünde yapılan çalışmalara her zaman destek verdiklerini ifade etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1340

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com