Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.06.2010
Huzur Evi Sakinleri Vali Konutunda Ağırlandı...


Huzur Evi Sakinleri Vali Konutunda Ağırlandı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık yaklaşık 30 Huzurevi sakinine yemekli ve müzikli davet verdi. Yemeğe Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ta katılarak yaşlılara moral verdi.

Toplumda dayanışmayı sağlayarak sosyal hayatın en uyumlu şekilde yaşanması için çalıştıklarını ifade eden Vali Kızılcık, huzurevi sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, toplum olarak yaşlılarımıza gösterilen hürmetin artarak sürmesi temennisinde bulundu.

Sık sık yaşlılarla bir araya gelen Sema Kızılcık Huzurevi sakinlerine moral ve motivasyon sağlamak amacı ile her fırsatta böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini, ailelerin temel taşları olan yaşlıların unutulmaması gerektiğini ve onlara gerekli önemin verilmesi gerektiğini söyledi.

“Elleri öpülesi saygıdeğer büyüklerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum.” diyen Bayan Kızılcık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yaşlılarımızın sıkıntılarını paylaşmak, onlarla dertleşmek, onlara moral vermek için bu gün saygıdeğer büyüklerimizle birlikteyiz.”

Yaşlılarla yakından ilgilenen ve kendi elleriyle onlara yemek servisi yapan Sema Kızılcık, “Bizlerin, siz huzurevi sakinlerinin her zaman yanınızda olduğumuzu daima hatırlamanızı ve her türlü konuda her zaman hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

Düzenlenen yemekli eğlencenin kendilerine moral verdiğini dile getiren huzurevi sakinleri, kendilerini unutmayıp böyle bir etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiler.

1

2

3

4

5

6

Toplam Okunma Sayısı : 2300

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com