Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.06.2010
Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, Vali Kızılcık'ı Ziyaret Etti


Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, Vali Kızılcık’ı Ziyaret Etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener, Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Güneş, Hacısalihoğlu ve Yener’i makamında ağırlayan Vali Kızılcık, yurt dışında Trabzon ve Trabzonspor’un tanıtımının önemli olduğuna işaret ederek, Güneş ve diğer yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Güneş’in sadece spor adamlığıyla değil duruşu ve ilkeleriyle de ülkeye çok katkıları olduğunu söyleyen Vali Kızılcık, ”Bu anlamda kendisine hem kupayı almalarından hem de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Şenol Güneş de Trabzon’un futbolla yatıp futbolla kalktığını belirterek, kentin bir stadyum ihtiyacı olduğunu söyledi.

Trabzon’a bir stadyum yapılmasını kendisinin de istediğini vurgulayan Güneş, ”Trabzon’un stadyumunun olması antrenör olarak en büyük beklentim. Bu şehrin artık sanayi yatırımının değil stadyum yatırımının olacağını düşünüyoruz. Bu konuda biraz daha gayretli olmamız gerekiyor” şekline konuştu.

Şenol Güneş, kentin bir stadyuma kavuşması için Vali’ye, kendilerine ve herkese büyük görev düştüğünü ifade ederek, göreve geldiği günden beri kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Trabzonspor’un bir çıkış trendi yakalamasında Vali Kızılcık ve Trabzonluların desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Güneş, ”İyi bir sezon geçirdik. Başarı derseniz kupa kazanmaktan fazla bir başarımız yok ama gelecek için umutlarımız var inşallah gelecek sezon daha iyi sonuçlar alırız” diye konuştu.

IMG_2806

IMG_2802

Toplam Okunma Sayısı : 1741

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com