Rehber :
   
Otomotiv
Kofoğlu Otomotiv
Hassoy
Koçmak Oto Renault
Adnan Otomotiv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.06.2010
Kızıltoprak gemisinin hafta sonu Trabzon'da olması bekleniyor.


Kızıltoprak gemisi hafta sonu Trabzon'da
 


       Bakımı tamamlanan ve İDO'dan teslim alınan Kızıltoprak gemisinin hafta sonu Trabzon'da olması bekleniyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun girişimleri sonucu Trabzon Belediyesi'ne kazandırılan Kızıltoprak Gemisi hafta sonu Trabzon'a geliyor.

       750 kişi kapasiteli ve çok yönlü olan geminin Haliç Tersanesi'ndeki bakımının tamamlandığı ve İDO'dan teslim alındığı bildirildi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon halkının en güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek ve Kızıltoprak gemisinin Trabzon'da önemli bir hizmeti yerine getireceğini kaydederek, "Biz göreve geldiğimizde vatandaşlarımızdan büyük bir geminin Trabzon'a kazandırılması için talep geldi. Bizde bu konuda çalışmalarımızı yürüttük ve 750 kişi kapasiteli gemiyi Trabzon Belediyesi'nin malı yaptık. Bu gemiyle birlikte vatandaşlarımız mavi tur gezintilerine çıkabilecekler. Aileleriyle gezinti yapabilecekler. Geminin bakımı Haliç Tersanesi'nde tamamlandı. İDO'dan teslim aldığımız geminin bu hafta sonu Trabzon'da olmasını bekliyoruz. Amacımız Trabzon halkının yaşam kalitesini yükseltmektir. Bunun için çalışıyoruz. Başarılı olabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1527

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com