Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.11.2008
Yeşilova'ya asfalt


Başkan Canalioğlu,
"Yeni mahallelerimize hizmet atağı başlattık"
Yeşilova'ya asfalt

   

       Trabzon Belediyesi kendisine katılan yeni yerleşim alanlarına hizmet yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Uğurlu ve Bengisu'da çalışmalar başlatan belediye şimdi de Yeşilova'da asfalt çalışmalarına başladı.

       Daha önce Belediye olan Yeşilova, son çıkan belediyeler yasası ile nüfusu 2000 in altında olması nedeniyle aldıkları meclis kararıyla Trabzon belediyesine katıldı. Trabzon Belediyesine katılmasının ardından hizmet atağı da başlatıldı. Yeşilova'da tretuvar çalışmasının yanısıra çöpleri de Trabzon Belediyesi tarafından alınmaya başlandı. Bu hizmetlerin ardından şimdide 2 kilometrelik yolu asfaltlandı. Yeşilova'daki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, "Bilindiği gibi Trabzon yenileniyor, gelişiyor. Yenilenen mahallelerden Bengisu ve Uğurlu da içme suyu, yol gibi önemli çalışmalar başlattık. Yine meclis kararıyla Trabzon Belediyesi'ne bağlanan Yeşilova'ya da hizmet atağı başlattık. Trabzon'un gelişmesini güneye açmamız için bu mahallelerimiz bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu genişleme içerisinde yeni yapılaşmalar, altyapı da olması gerekiyor. Bu altyapının planlanması ve sosyal, kültürel, sağlık, eğitim gibi alanların planlanması önem taşımaktadır. Zaten yapılan planlar var, bunlara yenilerini ekleyerek burada yaşayan insanlarımızın huzur ve mutluluğunu sağlamamız gerekiyor. Bunun için de su yol ve çöp sorunu gibi temel sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Buranın Trabzon Belediyesi'ne katılmasında katkısı olan başta sayın Belediye Başkanımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi

       Yeşilova eski Belediye Başkanı Hüseyin Yılmaz da yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teşekkür ederek, "Yapılan böyle güzel hizmetleri gördükçe Trabzon Belediyesi'ne katılmakla ne kadar doğru bir karar aldığımızı bir kez daha anlamış olduk. Sayın Belediye Başkanımız Yeşilova'ya her zaman önem vermiş ve sorunlarımızla ilgilenmiştir. Bu hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum" dedi.

27 Kasım 2008 Perşembe
Toplam Okunma Sayısı : 2043

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com