Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.06.2010
5.6 km uzunluğundaki yürüyüş yolu vatandaşları memnun etti.


Vatandaşlar yürüyüş yolundan memnun
 


       Trabzon Belediyesi tarafından Beşerli ile Ganita arasında yapılın 5.6 km uzunluğundaki yürüyüş yolu vatandaşları memnun etti.

       Yürüyüş yolu daha tamamlanmadan vatandaşlar kauçuk çalışmaları devam eden yola büyük rağbet gösteriyor. Beşirli ile Yalı Mahallesi arasındaki 4 km'lik kısmının kauçuklama çalışmaları Haziran ayı sonuna kadar bitirileceği, yolun tamamının ise Temmuz ayı sonunda tamamlanmış olacak.

       Yürüyüş yolunda spor yapan vatandaşlar belediyeye böylesine önemli bir hizmet için teşekkür ederek, "Yürüyüş yolunun çevre düzenlemesinin de yapılmasıyla daha rahat spor yapma imkanına kavuşacağız. Beton yolda yürümek bizleri zorluyordu. Kauçuk kaplamasının yapılmasıyla birlikte daha rahat ve sağlıklı bir ortamda spor yapabiliyoruz. Çevre düzenlemesinin da tamamlanmasıyla Trabzon çok güzel bir hizmete kavuşmuş olacaktır. Herkesin bu yolu koruması ve sahip çıkması gerekmektedir. Böylesine güzel bir hizmetten dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

       Trabzon için çok önemli bir yaşam alanı oluşturacak yürüyüş yolunun yapımının devam ettiğin belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Yürüyüş yolu projemiz tek hatta 6 bin metrelik bir mesafede Türkiye'de yapılan tek projedir. Yolun dolgu ve betonlama işleri bitme noktasına gelmiştir. Havaların güzel gitmesi ile birlikte kauçuk döşenmesine başlanmıştır. Beşirli ile Yalı Mahallesi'ne kadar olan bölüm Haziran sonuna kadar tamamlanacaktır. Projenin tamamı ise Temmuzun sonu itibariyle gerçekleşmiş olacaktır. Bu alan yaşlısı, genci, çoluk çocuğuyla her kesimden insanların spor yapabileceği sağlıklı yaşam merkezi haline gelecektir" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1519

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com