Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.06.2010
Mücevher, Altın, Gümüş, ve Saat Fuarı'nda 52 Firma Ürünlerini Sergiledi


Trabzon'da bu yıl ikincisi düzenlenen ve 52 firmanın katıldığı ''Gold Expo Karadeniz-Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme ve Saat Fuarı'' açıldı.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuarın açılış törenine, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, TTSO Yönetim Kurulu ve Fuar Komisyonu Üyeleri,  İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Muhammet Rafi, Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, firma yetkilileri ile davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Kızılcık, açılan fuarın Trabzon ve bölge için önemli olduğunu ifade ederek, ''Biz Trabzon'umuzu hem turizm hem de ticaret anlamında örnek şehir, bölge şehri yapmanın çabası içindeyiz. Bugün, sadece bölgemize değil başta İran olmak üzere diğer dost ve komşu ülkelerimize hitap edebilecek son derece güzel bir takı ve saat fuarını açıyoruz'' dedi.

Açılışta konuşan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, “Gold Expo Karadeniz Fuarı”nın ikincisinin düzenlenerek sektörel olarak önemli bir fuar haline gelmeye başladığını bildirdi. Fuara Trabzonlu firmaların yanında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden firmalarda katıldı.

Trabzon’un ekonomik hayatında önemli bir yer tutan mücevher, altın, gümüş takı işlemeciliği ile birlikte telkariye ve kazaziye sanatının yurtiçi ve yurt dışı pazarlara tanıtımda önemli bir fuar organizasyonu gerçekleştirildiğini söyledi.

Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak’da yaptığı konuşmada, altın ve  gümüş takı sektörünün dünya pazarlarına açılma zamanın geldiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdeleyi keserek fuarın açılışını yaptı. Vali Kızılcık ile beraberindekiler daha sonra fuardaki stantları gezdiler.  13 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda 52 firma ürünlerini sergiliyor.

 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1781

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com