Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.06.2010
El Sanatları kursları sergileri göz kamaştırdı...


El Sanatları kursları sergileri göz kamaştırdı
 


       "El emeği göz nuru" ürünler görücüye çıktı.

       Trabzon Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen el sanatları kurslarına katılan bayanlar el emeği göz nuru ürünlerini sergilemenin mutluluğunu yaşadılar.

       Belediye ile Trabzon Halk Eğitim Müdürlüğü'nün belediyeye ait Erdoğdu, Kaymaklı ve Kalkınma Mahallesinde bulunan merkezlerinde yapılan kurslara 142 bayan kursiyer katıldı. Ev tekstili, Makine Nakışı ve Kazaziye kurslarında bir yıl boyunca eğitim gören kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verilirken bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerde sergilendi.

       Erdoğdu, kaymaklı ve kalkınmada belediyeye ait binalarda ayrı ayrı gerçekleştirilen sergi ve sertifika törenlerine Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin turan, Trabzon Halk Eğitim Müdürü Engin Nur, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

       Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan el sanatları kurslarıyla bayanları meslek sahibi yaparak aile ekonomilerine katkıda bulunmaya gayret gösterdiklerini belirterek, "Halk Eğitim Müdürlüğü ve kültür Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yaptığımız kurslara katılan vatandaşlarımız bir yıllık süre içerisinde ortaya koydukları el emeği göz nuru eserlerini sergiliyorlar. Erdoğdu, Kaymaklı ve Kalkınma mahallelerinde yapılan kurslara 142 bayan kardeşimiz katıldı. Kurslara destek veren Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile Kültür Müdürlüğümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Toplam Okunma Sayısı : 1936

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com