Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.06.2010
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan saldırıya lanet


Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe düzenlenen, 10 askerimizin şehit olduğu ve 16 askerimizin de yaralandığı saldırı ile ilgili açıklamada bulunan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu,” Mehmetçiğimize, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine yapılan bu saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz.”dedi.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, açıklamasında şu şekilde devam etti:

 
“Türkiye-Irak hudut hattında bir sınır bölüğüne teröristlerce düzenlenen saldırıda, 10 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı. Hepimizi üzen bu hunharca saldırıyı lanetliyoruz.  Bugüne kadar yapılan bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşmamış ve asla da ulaşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, ulu önder kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi ‘sonsuza dek yaşayacaktır’. Bu gerçek hain ve şer odaklarınca bir kez daha bilinmelidir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz ve yönetim kurulu adına Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine baş sağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.  “

Toplam Okunma Sayısı : 1716

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com