Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.06.2010
Bu Ülkede Yaşıyor Olmalarının Sevincini Hissetmelerini Sağlamaktır


Vali Kızılcık “Bütün Gayemiz Vatandaşlarımızın Bu Ülkede Yaşıyor Olmalarının Sevincini Hissetmelerini Sağlamaktır.”

Akçaabat Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Tahsin Halcı ve davetliler katıldı.

21. yüzyılda dünya devletlerinin vatandaşlarına bakış açısının değiştiğini ve vatandaş odaklı hizmetin sunulması noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Vali Kızılcık, yaşanan bu değişikliklerin örneklerinin ülkemizde de yapılan uygulamalar ile görüldüğünü söyledi. Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Her şeyden önce devletin sunduğu hizmetlerin vatandaş odaklı, etkin katılımcı, verimli ve vatandaşın ayağına hizmetin götürülmesi gibi temel ilkelerin yönetim anlayışının özellikleri olduğunu ifade edebiliriz. Bu anlayışın ürünü olarak tüm vatandaşlarımızın eşit ve aynı kalitede hizmet alabilmelerini temin edebilmek için kamu yönetiminde önemli reformlar gerçekleştirildi. Bu reformların tek bir gayesi var. Oda, vatandaşımızı daha memnun edebilmek, yaşam kalitelerini arttırabilmek ve onların bu ülkede yaşıyor olmalarının sevincini hissetmelerini sağlamaktır.”

“Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz SGK hizmet binası, çağdaş, gelişmiş devletlerin bazılarının sunamadığı vatandaş odaklı hizmet anlayışının ürünü olan müesseslerdendir” diyen Vali Kızılcık, “Bununla ne kadar övünsek ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü bu gelişim, bu değişim sizlerin sayesinde olmuştur. Sizler istediğiniz için, sizler layık olduğunuz için olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Yine bu anlayışın bir sonucu olarak sosyal güvenlik hizmetinin burada, daha kısa sürede, daha az masrafla ve güler yüzlü personel tarafından sunulmasına imkan sağlayacak bu güzel müesseseyi hep beraber açmanın hazzını ve kıvancını yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Vali Kızılcık, Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra binayı gezen Vali Kızılcık, hem personel ile hem de vatandaşlarla sohbet etti.

IMG_9786s

IMG_9791

IMG_9773

IMG_9779

IMG_9766

Toplam Okunma Sayısı : 1699

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com