Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.11.2008
Başkandan başarılı sporculara altın


Başkandan başarılı sporculara altın

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Avrupa üçüncüsü olan Hedefspor kulübü boksörlerini kabul ederek altınla ödüllendirdi. İngiltere'nin Liverpool kentinde yapılan Avrupa Boks şampiyonasında Trabzon Hedefspor kulübü sporcularından 69 kiloda Abdulkadir Köroğlu ve 48 kiloda Ferhat Pehlivan üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdılar. Her iki sporcu, antrenörleri Nazım Dalkıran ve Altar Kalkışım, kulüp Başkanları Mustafa Tosun ile Boks il temsilcisi İbrahim Çelebi ile birlikte Başkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

       Başarılı sporcuları altınla ödüllendiren Başkan Canalioğlu, "Türkiye'den 12 sporcunun katıldığı bir şampiyonada madalya alan iki sporcunun da Trabzon'dan çıkması bizleri gururlandırmıştır. Trabzon futbol kenti olmasının yanısıra yetiştirdiği boksörleriyle de ün yapmıştır. Belediye olarak sporcularımıza, antrenörlerine ve kulüplerimize her türlü desteği veriyoruz. Bu iki sporcumuz başarılarıyla Trabzon'un ve ülkemizin ismini duyurmuşlardır. Kendilerine ve onları yetiştiren hocaları ile kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

       Trabzon Hedefspor Kulübü Başkanı Mustafa Tosun da, "Sayın Belediye Başkanımız spora ve sporculara büyük destek sağlıyor. Bu katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

27 Kasım 2008 Perşembe
Toplam Okunma Sayısı : 2039

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com