Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.06.2010
Kuveyt Türk Bankası ile Kar payı kredi protokolü imzaladı


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) – Kuveyt Türk Bankası arasında oda üyelerine yönelik kar paylı kredi protokolü imzalandı.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile Kuveyt Türk Trabzon Şube Müdürü Mustafa Yılmaz Kar’ın imzaladığı protokol ile oda üyeleri piyasa koşullarının altında kredi olanağına kavuşturuldu.

Protokol uyarınca, 0-3 ay arası kredi yüzde 1 kar payı ve yüzde 0.85 komisyon ile, 4-6 ay arası yüzde 1.08 kar payı ve yüzde 1 komisyon ile, 7-12 ay yüzde 1.21 kar payı ve yüzde 1.25 komisyon ile kullandırılacak.

Protokol imza töreninde yaptığı konuşmada TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, oda üyelerinin nakdi ve gayri nakdi finansman ihtiyaçları, piyasa koşullarının altında uygun kredi seçenekleri ile karşılanmaya çalışıldığını belirtti. Yakın dönemde çok seçenekli hale gelen finansman olanakları için bankalara daha esnek davranmalarını isteyen Başkan Hacısalihoğlu, “ Oda üyelerimiz yapmış olduğumuz kredi olanaklarından kendilerine uygun olanı kullanabilirler. Bugünde Kuveyt Türk bankamızın odamız üyelerine sunmuş olduğu, piyasa koşullarının altındaki kredi protokolünü imzalamış bulunmaktayız. Hayırlı olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.

Kuveyt Türk Bankası Trabzon Şube Müdürü Mustafa Yılmaz Kar’da, yaptığı konuşmada, piyasada gerçekten düşük kredi oranları bulunduğuna vurgu yaparak, “ Ancak hiç kimse ekonomide yarının ne olacağını bilemiyor.  Buna rağmen düşük kredi imkânının rekabetçi piyasa koşullarında ihtiyaç duyan kesimin kullanması için cazip hale getirildi.”dedi.

Konuşmaların ardından imzalanan protokol içeriğini görmek için tıklayınız.

 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1822

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com