Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.06.2010
Proje Kapsamında Guinness Rekorlar Kitabı'na girilmesi hedefleniyor.


Trabzonspor' lu futbolcular dahil tüm halkımız yarın saat 13.00'de Trabzon’un yerleşik sanat galerisi Femin-Art, Trabzonspor ve TrabzonCell’in sponsorluğu kapsamında tüm sanatseverleri “Dünya Kadınlarının Tuvalinde Barış” temalı 3.Uluslararası Resim Festivali’ne katılacaklar. Trabzon merkez ve ilçelerinde her yerin adeta bir tuval olarak kullanılacağı proje ile, dünyanın en uzun resim çalışması olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girilmesi hedefleniyor.

Devlet Sahil Yolu Ayasofya Müzesi altında yapılacak etkinliğe tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.

Trabzon ve ilçelerinde gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye dışında Yunanistan, Gürcistan, Azerbeycan, Almanya, Kazakistan, Özbekistan, Rusya ve İran’dan toplam 45 sanatçı katılacak. 10.000 kişi tarafından 5000 mt uzunluğunda yapılması planlanan Barış temalı tuval için, yönetim kurulu üyelerimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız da spor ve sanatın gücünü birleştirerek, bu anlamlı projede örnek olup etkinliğe önemli bir katkıda bulanacaklar.

Dünyada barışa duyulan özlemin, insan haklarının ve doğal yaşamın öneminin vurgulanacağı tuval çalışması, farklı kültürleri sanatın evrensel dilini kullanarak tek bir noktada birleştiriyor. Trabzon merkez ve ilçelerinde her yerin adeta bir tuval olarak kullanılacağı proje ile, dünyanın en uzun resim çalışması olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girilmesi hedefleniyor.

Yapılan dev resim çalışması, kimsesiz çocuklar ve Trabzon’da hastane bekleyen Lösemili çocuklar yararına satışa sunulacak.

Toplam Okunma Sayısı : 1826

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com