Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.06.2010
Başkan Milletvekillerine Beton Helva ve Trabzon Simiti ikram etti.


Milletvekillerinin Uzun Sokak turu.
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, Milletvekillerine Beton Helva ve Trabzon Simiti ikram etti.

       İncelemelerde ve çeşitli açılışlarda bulunmak için Trabzon'a gelen milletvekilleri yoğun yağmura rağmen Uzun Sokak turu atarak vatandaşlarla birlikte oldu.

       Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Safiye Seymenoğlu, Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Bursa Milletvekili Canan Candemircik, Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile birlikte gezen Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Gevzi Gümrükçüoğlu, milletvekillerine, Beton Helva ile meşhur Trabzon Simit'i ikram etti. Trabzon Simiti ile beton helvayı çok beğendiklerini belirten milletvekilleri Trabzon'da olmaktan dolayı memnun olduklarını belirterek gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Bakan Gümrükçüoğluna teşekkür ettiler.

       Başkan Gümrükçüoğlu, açılış ve incelemelerde bulunmak için Trabzon'a gelen milletvekillerine kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Trabzon'u çağdaş ve modern bir kent halene getirmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Hazırladığımız projelere her zaman destek veren milletvekillerimize, bakanlarımız ile Başbakanımız recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1785

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com