Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.11.2008
Hocaların hocası Hayri Gür


Hocaların hocası Hayri Gür'ü öğretmenler gününde unutmadı Başkan Canalioğlu'ndan anlamlı ziyaret

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'ndan 24 Kasım Öğretmenler gününde anlamlı ziyaret.

       Canalioğlu, bir dönem kendisine antrenörlük ve öğretmenlik yapan hocaların hocası olarak bilinen ve Trabzonspor'un ilk antrenörü olan Hayri Gür'ü evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

       96 yaşındaki Hayri Gür'ü Erdoğdu'daki evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutlayan Başkan Canalioğlu, "Kendisi Trabzon eğitimine olduğu kadar Trabzon sporuna ve sosyal yaşamına çok önemli katkılar sağlamıştır. Bizi bugünlere getirmiştir. Biz disiplini, sevgiyi, birlik ve beraberliği, dayanışmayı o spor derslerinde bize verdiği eğitimle edindik. Onun için hem antrenörüm hem de öğretmenim olan Hayri Gür ve eşi Hacer hanıma ne kadar teşekkür etsek azdır. Bundan sonraki yaşamında her ikisine de sağlıklar diliyorum, ellerinden öpüyorum."dedi

       Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Hayri Gür de, "Böylesine anlamlı bir günde belediye Başkanlığına kadar yükselmiş bir öğrencimin beni ziyaret etmesi gurur verici bir olay. Kendisine başarılar diliyorum"dedi.

       Canalioğlu'na temizlik övgüsü

       Eğitim ve spor duayeni Hayri Gür, Trabzon'un temiz bir kent olması için gösterdiği büyük gayretten dolayı Başkan Canalioğlu'na teşekkür ederek, "Yıllardır Sotka'da ve Erdoğdu'da oturuyorum. Maalesef mahalleler farelerin istilasına uğramıştı. Ama son yıllarda farelerden kurtardık. Bu nasıl oldu hala anlamış değilim. Trabzon'un temizliğine yaptığı önemli katkılardan dolayı öğrencim Canalioğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

       Trabzon futbolcu fabrikasıdır

       Başkan Canalioğlu'nun Hayri Gür'ü ziyaretinde bol bol Trabzonspor sohbeti yapıldı. Hayri Gür, Trabzonspor'un transfer politikasının yıllardan beri yanlış olduğunu belirterek, "Trabzon bir futbol fabrikasıdır. Bu fabrika varken takımı yıllarca yabancı futbolcularla doldurdular. Dünyanın parasını veriyorlar yabancılara. Yazık değil mi? Samsun'dan Sarp'a kadar Karadeniz bölgesi futbolcu yetiştirmektedir. Bu görmezlikten gelinemez. Sivas Güreşçi yetiştirmesiyle bilinir. O takımın dışarıdan futbolcu alması normaldir. Ama Trabzon futbolcu yetişmesiyle bilinir. Hal böyle iken Trabzonspor neden kendi cevherlerini görmeyerek yabancı futbolcu transfer ediyor. Kendi özünü unutarak yabancı futbolcu almamalıdır. Yazık bizim çocuklarımıza. Ne cevherler bu şekilde kaybolup gidiyorlar. Bugüne kadarki başarısızlıkların ardında bu yatmaktadır. Trabzonspor nasıl kurulmuş ve nasıl şampiyon olmuş çok iyi irdelenmelidir. İrdelendiğinde de görülecektir ki Trabzonspor'un başarısı kendi özüne dönmesiyle mümkün olur." dedi.
  

25 Kasım 2008 Salı
Toplam Okunma Sayısı : 2537

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com