Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.07.2010
Araştırmacı Yazar Hüseyin Albayrak'ın hazırladığı üç eser hizmete sunuldu


Belediyeden kültür hizmeti
 


       "Trabzon'un Fethi", "Trabzonlu Divan Edebiyatı Şairleri" ve "Trabzon'da İki Tarihi Mekan" adlı üç eser hizmete sunuldu.

       Trabzon Belediyesi Trabzonlu Araştırmacı Yazar Hüseyin Albayrak'ın hazırladığı, "Trabzon'un Fethi", "Trabzonlu Divan Edebiyatı Şairleri" ve Çarşı Camii ile Pazarkapı Camii ve çevresinin anlatıldığı "Trabzon'da İki Tarihi Mekan" isimli eseri kültür hayatına kazandırdı.

       Kaynak eser şeklinde hazırlanan kitaplardan üçer bin adet bastıran Trabzon Belediye'si kitapları kütüphanelere, okullara, resmi kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine veriyor. İsteyen vatandaşlar Trabzon Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne başvurarak ücretsiz olarak kitaplardan alabilirler.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kültür ve uygarlık kenti olan Trabzon'un var olan bu misyonuna katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, "Çok değerli araştırmacı yazar Hüseyin Albayrak tarafından hazırlanan Trabzon'un Fethi, Trabzonlu Divan Edebiyatı Şairleri ve Trabzon'da iki tarihi mekan adılı kitapları bastırarak Trabzon'un kültür hayatına kazandırdık. Kaynak eser olarak hazırlanan bu kitapların Trabzon ile ilgili çalışmalar yapan araştırmacılara da ışık tutacağına inanıyorum. Bu önemli üç kaynağı hazırlayarak kültür hayatımıza kazandıran hemşerimiz Hüseyin Albayrak'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1445

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com