Rehber :
   
Reklam ve Tabela
Yusuf Rizeli
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.07.2010
Hacısalihoğlu: KOBİ'lerimizin standartlarını artırmalıyız.


123 kişi KOBİ yönetim sertifikası aldı. Başkan Hacısalihoğlu: KOBİ’lerimizin standartlarını artırmalıyız. Bunun yolu da sürdürülebilir eğitimdir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon  Belediyesi , ABank  ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde "İşletmenizi Başarıyla Yönetmenin Keyfini Sürün" başlığı altında ve "Benim KOBİM Geleceğin Yıldızı" sloganıyla KOBl'ler için Kurumsal Yönetim Eğitimlerinde başarılı olan 123 kişiye sertifikaları törenle takdim edildi.

ABank Genel Müdürü Hamit Aydoğan, projeye destek veren TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’na plaket sundu.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, KOBİ’lerin ve işletmelerin başarısının ülkenin geleceğini belirlediğini belirterek, “KOBİ ve işletmelerimizi daha iyi yönetirsek daha fazla istihdam, üretim, gelişme ve kalkınma sağlarız. Bu bir zincirdir. En iyi şekilde zinciri sürdürülebilir hale getirmeliyiz. Bunun yolu da eğitimdir.”dedi.

PROJE’NİN TRABZON AYAĞI BAŞARIYLA SONUÇLANDI.123 KİŞİ KOBİ YÖNETME SERTİFİKA SI ALDI

İlk adımı Eskişehir' de atılan, yoğun ilgi gören ve başarıya ulaşan projenin ikinci adımı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Trabzon Belediyesi' nin destekleriyle 12 Mayıs' ta Trabzon'da başlamıştı.
Sosyal Sorumluluk Projesi olarak ABank sponsorluğunda 3 yıl içerisinde 15 farklı ilde ücretsiz olarak gerçekleştirilmesi düşünülen proje için 2010 yılında Eskişehir, Trabzon, Denizli, Samsun ve Kayseri illeri seçilmişti. Projenin Trabzon etabında 224 başvuru arasında 123 kişi 180 saatlik eğitimi başarıyla tamamladı.

ABANK GENEL MÜDÜRÜ HAMİT AYDOĞAN: TRABZON PROJYE SAHİP ÇIKTI. 123 KİŞİ KOBİ YÖNETİMİNDE YETKİNLİK KAZANDI

 “KOBİ Yönetim Sertifika Programı” nın sertifika töreninde konuşan ABank Genel Müdürü Hamit Aydoğan projenin hayata geçirilmesinde destek veren Trabzon ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti. KOBİ’lerin gelişimine katkı vermeyi planladıklarını bu amaçla Trabzon’da düzenlenen eğitim çalışmasında başarı sağlayan katılımcıları kutladı.

ABank Genel Müdürü Hamit Aydoğan, Trabzon’un gelişmekte olan bir bölge olduğunu ifade ederek katılımcılara sertifikalarını takdim etti. Aydoğan,”Başarı sağlayanların işletmelerini daha iyi yöneteceğine inanıyoruz. Bizimde bunda payımız olursa mutlu oluruz.”diye konuştu. Eğitim çalışmasının ülke genelinde yaygınlaştırılarak devam edeceğini vurguladı.

HACISALİHOĞLU: KOBİLERİMİZİN STANDARTLARINI YÜKSELTMELİYİZ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu,  sertifika töreninde yaptığı konuşmada bütün meselenin biraz daha ileriye gitmek olduğunu söyledi. Bunun için işletmelerin standartlarını yükseltmesi gerektiğini bildirdi.
Bu tür eğitimlerin çok yararlı olduğunu özellikle KOBİ ve işletmeler adına ABank ve Boğaziçi Üniversitesine teşekkür eden Başkan Hacısalihoğlu, “ Bu eğitimler sürdürülebilir almalıdır. 10 yıl önce aldığımız eğitimler bugün çok değişti. Bu iş dünyasının hareketliliğinden kaynaklanıyor.”diye konuştu.

KOBİ’’lerin ayakta kalmasının piyasaların istikrarı için çok önemli olduğunu işaret eden Başkan Hacısalihoğlu,” İstihdamı, üretimi, gelişmeyi ve kalkınmayı ancak KOBİ’lerimizi daha ileriye taşımakla salayabiliriz”şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından TTSO’da düzenlenen sertifika törenine katılan ABank Genel Müdürü Hamit Aydogan, Genel Müdür Yardımcısı Sedef  Karadadaş, Bogaziçi Rektörlüğü’nden Prof.Dr. İrfan Arıkan, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu sertifikaları katılımcılara takdim etikten sonra anı fotoğrafında birlikte yeraldılar.

123 KİŞİ KOBİ YÖNETİM SERTİFİKASI KAZANDI
Proje ortağı olan Bogaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nden Proje Koordinatörü Soner Şahan yönetiminde katılımcılara 180 saatlik eğitim programı verildi. Başarılı olanlara bir KOBİ’yi yönetebilme yetkinlik belgesi sunuldu.

 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2838

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com