Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.07.2010
Trabzon Gümüşhaneliler Derneği'nden TTSO'ya ziyaret...


Trabzon Gümüşhaneliler Derneği (GÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Sözen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile makamında bir araya geldi. Yapılan görüşmede kurumlar arasında işbirliği ve dayanışmaya ağırlık verilmesi konuşuldu.

GÜDER Başkanı Muhammet Sözen amaçlarının dernek üyeleri arasında ekonomik, sosyal ve kültürel işbirliği ve dayanışmanın sağlanması olduğunu ifade etti. Gümüşhane ve Trabzon şehirleri arasında işbirliğini geliştirmek ve sorunların çözümüne katkı ve destek verilmesine çalışıldığını aktardı. Bu amaçlar doğrultusunda, Trabzon’daki en büyük özel sektör temsilcisi Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiklerini, GÜDER ile birlikte işbirliğinde olmayı istediklerini söyledi. Sözen, Trabzon ve Gümüşhane illerinde Ormancılık sektöründe yaşanan bazı konularda da Başkan Hacısalihoğlu'na bilğilendirmede bulunarak desdek istedi.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, GÜDER Başkanı Muhammet Sözen’in ziyaretinde yaptığı konuşmada, Trabzon ve Gümüşhane’nin birbiri ile iç içe olmuş iki kent olduğunu söyledi. GÜDER’in kuruluşundan bugünü kadar başarılı çalışmalarda bulunduğunu belirterek TTSO’nunda bu çalışmalara destek vereceğini bildirdi.

 
 

Toplam Okunma Sayısı : 1931

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com