Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.07.2010
Kıbrısta Yaptırılan Otelin Galasında Jennifer Lopez Sahne Alacak


Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Trabzonspor eski duayen yöneticilerdin Utku Bozoğlu’nun yaptırdığı Cratos Premium Otelinin 20 Temmuzda açılışı yapılmaya hazırlanıyor. Boz grup tarafından 250 milyon dolara mal olan Kıbrıs adasının ve Akdeniz bölgesinin Girne’de hizmete girecek devasa Cratos Premium Otel’in 24 Temmuz’daki gala gecesinde sahneye çıkacak olan Jennifer Lopez’in, Turizm Bakanı Dürüst ve Maliye Bakanı Tatar tarafından ‘devlet töreni’ şeklinde karşılanması bekleniyor.

Jennifer Lopez, KKTC’de turizm şehri Girne’de hizmete girecek Cratos Premium Otel’in 24 Temmuz’daki gala gecesinde sahneye çıkacak. Ancak KKTC’yi şimdiden Jennifer Lopez heyecanı sardı. Kıbrıslı Türk yetkililer, Lopez’in KKTC’ye gelecek olmasını, “Ülkenin dünyada tanınmasıyla” eş tutuyor. Milliyet’e konuşan Turizm Bakanı Kemal Dürüst, “Lopez’in gelmesini” çok önemli bir organizasyon olarak değerlendirirken, Maliye Bakanı Ersin Tatar, “Lopez gelsin hatıra fotoğrafı çektireceğim” dedi.

 

 Boz grup yönetim kurulu başkan vekili Murat Bozoğlu otelde hummalı bir çalışmanın devam ettiğini her şeyi eksiksiz yapmaya devam ettiklerini belirterek”"Kıbrıs'a yatırım yapmayı buza imza atmaya benzetirlerdi. Biz bu görüşü Cratos Premium değiştirerek, Akdeniz'e damgamızı vuracak, benzersiz konseptimiz ile Kıbrıs'ın dünya çapındaki tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

 BOZGROUP, 45 yılı aşkın deneyimi ile yurt içi ve yurt dışında toplam 2.5 milyar dolarlık yatırıma imza atan bir şirket. BOZGROUP, Cratos Premium'u da tamamen kendi öz kaynaklarını kullanarak hayata geçirdi ve yaklaşık 1bin 200 kişiye olanağı sağlayacak. 17 Hazirandan itibaren Otele müştüre alınmaya başlandığını ve 20 Temmuzda kapılarını turizme açacak olan Cratos Premium, dünyanın dört bir yanından farklı eğlence ve zevk anlayışlarını Hotel, Casino, Port ve Spa’dan oluşan bir konsept içerisinde, Premium kaliteyle sunacak.




Kıbrıs brifingi aldı...

220 milyon dolara mal olan Cratos Premium Otel’in gala gecesinde sahneye çıkacak Lopez, özel davetlilere konser verecek. Otelde de Lopez için özel tasarımlar düşünüldü. Buna göre, ünü sanatçı 700 metrekarelik kral dairesinde kalacak. Odası özel istenen yaseminlerle donatılacak. Kalacağı katta, sadece yakın dostları ve korumaları bulunacak.
Altın Kum’da denize girecek. Geniş güvenlik önlemlerinin alınacağı konserde Lopez’i 12 kişilik koruma ordusu koruyacak. Beraberinde aşçılarını da getirecek olan Lopez, kendine özel yemekleri yiyecek. Danışmanlarının Kıbrıs brifingi verdiği Lopez’in, Ada’nın en güzel kumsalı Altın Kum’da gezeceği, denize gireceği belirtildi. Lopez’in ülkede bulunduğu süre içinde, Kuzey Kıbrıs’a has kıyafetleri giyeceği öğrenildi.

Dürüst: Büyük kazanç

 “Lopez, dünyaca ünlü bir sanatçıdır” diyen Turizm Bakanı Dürüst, “Bu gibi sanatçıların ülkemize gelmesi hem tanıtım açısından hem de turizm açısından büyük kazançtır. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerin olması için çalışacağız” diye konuştu. Dürüst, Lopez’i havaalanında karşılama konusunda ise, “Zamanı gelsin bakalım” demekle yetindi.

Tatar: Hatıra fotoğrafı çektireceğim

Lopez’in KKTC’ye gelecek olmasını  “müthiş bir olay” olarak değerlendiren Maliye Bakanı Ersin Tatar, “Lopez gelsin, havaalanında da karşılarız. Dünya yıldızı gelecek ve bu dünyaya da bir mesaj olacak. Buranın ambargosunun kırılması konusunda” dedi.
Lopez geldiğinde, mutlaka bakan olarak “hatıra fotoğrafı” da çektirmek istediğini söyleyen Tatar, “Fotoğraf albümlerimizde hep siyasetçiler olacak değil ya, dünyaca ünlü starlar da olsun” diye konuştu

 

ADANIN İLK PREMİUM OTELİ
100’e yakın uzmandan tasarım, konsept ve içerik hakkında eş zamanlı hizmet alınan Cratos Premium, tüm detaylarda üst düzey kaliteye odaklandı. 35 farklı tarzda dizayn edilmiş, 10’u kral dairesi, yüzde 50’si suit toplam 410 premium oda ile hizmet verecek otel, içerisinde barındırdığı dünya lezzetlerini temsil eden restoran, pastane, cafe ve barları, ünlü markaların mağazaları ve Executive Floor & Lounge ile her türlü ihtiyacın tek bir kompleks içerisinde premium kalitede karşılanmasını sağlayacak.
Otel içerisinde yer alan 14 toplantı salonu ve büyük balo salonu, Cratos Premium’un seminerler, iş toplantıları, kongreler gibi organizasyonlar için iş dünyasının ilgi odağı olacağının göstergesi. Dünyadaki 19 resmi gurme arasında yer alan Avusturyalı ünlü gurmenin hazırlayacağı özel menü ve yemekleriyle Cratos Premium, lezzet tutkunları için bir durak olmayı hedefliyor.

Toplam Okunma Sayısı : 1766

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com